CELEBS
Iωάννα Παλιοσπύρου: Λαμπερή, με μαύρο jumpsuit στην Εβδομάδα Μόδας
Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα μετά τη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι
Φορώντας ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαύρο jumpsuit και γεμάτη αυτοπεποίθηση η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την πρώτη της κοσμική εμφάνιση στη 29η AΧDW για να παρακολουθήσει το show του Tassos Mitropoulos.
Η 33χρονη βρέθηκε εκεί καθώς θέλησε να είναι δίπλα στην Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της, οι οποίες συμμετείχαν στο show.
H Aννίτα Ναναθαήλ, άλλωστε, είναι ο άνθρωπος ο οποίος στάθηκε δίπλα στην Ιωάννα, κρατώντας της το χέρι σε όλα τα χειρουργεία. Ήταν στο πλευρό της και κατά τη διάρκεια της δίκης.
Η Ιωάννα φορώντας μία δημιουργία του του γνωστού σχεδιαστή, με εντυπωσιακό ντεκολτέ, δήλωσε στις κάμερες πως ήθελε να νιώσει ξανά αυτοπεποίθηση, καθώς, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, είχε κλειστεί στον εαυτό της.
«Αγαπώ πολύ τη μόδα. Είναι τιμή μου που με κάλεσε ο Τάσσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω το Αννιτάκι μου και την Τερέζα που άνοιξαν και έκλεισαν το show. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Τάσσο γι΄αυτή τη δημιουργία, έχει επιμεληθεί το στυλ μου. Νιώθω πολύ άνετα, αυτό ήταν το ζητούμενο, να νιώσω αυτοπεποίθηση για να μπορέσω να παρεβρεθώ εδώ. Το πετύχαμε νομίζω» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;













