Skip to main content

CELEBS

Jeff Bridges: Ο διάσημος ηθοποιός βγάζει δίσκο!

Και μας υπόσχεται... ύπνο ελαφρύ.



Με τον συνθέτη Keefus Ciancia, γνωστό από τη δουλειά του στην πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά True Detective, συνεργάζεται ο Jeff Bridges για το νέο του άλμπουμ, το οποίο υπόσχεται να μας βυθίσει στον ύπνο. 

Ο διάσημος ηθοποιός έχει συλλέξει ήχους που σύμφωνα με τον ίδιο είναι σε θέση να χαλαρώσουν τον ακροατή, κάνοντας τον κοιμηθεί εύκολα και γρήγορα. 

Πρόκειται για ήχους καθημερινούς και σπιτικούς, από συνηθισμένες ομιλίες μέχρι θορύβους που κάνουν τα αντικείμενα μέσα σε ένα δωμάτιο. Στο κομμάτι "Sleeping Tapes", για παράδειγμα, ακούμε τον Bridges να συζητάει με τη γυναίκα του το πρωί, ετοιμάζοντας πρωινό, ενώ στο "IKEA" τον ακούμε να μας μιλάει για την επιθυμία του να αποτεφρωθεί μετά τον θάνατο του και οι στάχτες του να τοποθετηθούν μέσα σε έναν δορυφόρο σε τροχιά γύρω από τη Γη. 

Μιλώντας για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να κάνει αυτόν τον δίσκο ο Bridges είπε πως «Ο κόσμος είναι γεμάτος από ανθρώπους, οι οποίοι χρειάζονται λίγη ξεκούραση. Γιατί θέλησα να γεμίσω το άλμπουμ αυτό με ήχους, θορύβους και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να τους χαλαρώσει και τους βυθίσει σε σε έναν γαλήνιο ύπνο».

Εκτός από την κυκλοφορία του σε ψηφιακή μορφή, ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό κασετών αλλά και σε βινύλιο χρυσού χρώματος, ενώ πέντε μόλις αντίτυπα με την υπογραφή του ηθοποιού θα δημοπρατηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30