Skip to main content

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αγκαλιά με την ανιψιά της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πριν από λίγο καιρό η  αδερφή της Ντορέττας Παπαδημητρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με την ηθοποιό – παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον νέο της ρόλο ως θεία



Πριν από λίγο καιρό η αδερφή της Ντορέττας Παπαδημητρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με την ηθοποιό – παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον νέο της ρόλο ως θεία.

Η μικρή έχει ξετρελάνει τη διάσημη θεία της και εκείνη δε θέλει να την αποχωρίζεται. Όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που έχουν αρχίσει να στολίζουν για τα Χριστούγεννα, και η οικογένεια Παπαδημητρίου μπήκε σε χριστουγεννιάτικο mood.

Η ηθοποιός - παρουσιάστρια μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα στόλισε τα χριστουγεννιάτικο δέντρο και μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της διάφορα στιγμιότυπα.

Σε ένα από αυτά βλέπουμε σύσσωμη την οικογένεια να ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ στα άλλα δύο κρατά στην αγκαλιά της την αγαπημένη της ανιψιά.

«Ευγνώμων.Υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο ❤️✨✨❤️✨✨ #blessed #grateful», αρκέστηκε να σχολιάσει η ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.