Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκάλυψε αν έχει τσακωθεί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος ξεκαθάρισε τα πράγματα



Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που παιζόταν το «Παρά Πέντε» κι όμως μέχρι σήμερα υπήρχαν φήμες ότι οι σχέσεις ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν ήταν καλές.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος ξεκαθάρισε τα πράγματα και αποκάλυψε την παρεξήγηση που είχε προκύψει μεταξύ τους:

«Ειδικά για την Ελισάβετ θέλω να πω πόσο με ταλαιπώρησε κι εμένα αυτό που ήθελα να κάνω. Το είπα και στην Ελισάβετ το καλοκαίρι που μας πέρασε γιατί την στενοχώρησα, δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση κι επιτέλους έμαθε. Όταν έγραφα την Εθνική Ελλάδος, ο ρόλος της Φρόσως που έπαιξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ και τον είχε διαβάσει. Ξεκίνησα να την γράφω το 2011-2012 κι ήταν πολύ διαφορετικός ρόλος. Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, στρουμπουλή, που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε. Στην πορεία με την άνοδο του φασισμού, στο οποίο δεν αντιδρούσε και κανείς, αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου ότι κάτι πρέπει να πω» είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Ξαφνικά αυτός ο ρόλος άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μία παχουλή που να πέφτει στον πάγο και να μην τα πηγαίνει καλά με τον άντρα της. Ήθελα ο άνδρας της να είναι φασίστας, καταπιεστικός, αυταρχικός και ήθελα η ίδια να είναι μια ευάλωτη γυναίκα, φοβερά εύθραυστη και καταπιεσμένη. Είδα πως αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ γιατί είναι τόσο σαρωτική προσωπικότητα και δεν μου ταίριαζε σαν physique, ότι θα καταπιεστεί τόσο και θα την χτυπά ο σύζυγός της. Δεν τολμούσα να της το πω, ντρεπόμουν πάρα πολύ. Το κατάλαβε. Υπεκφυγές, όταν είμαστε σε μία δύσκολη θέση δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και τι να πούμε, ώσπου είπε εγώ καταλαβαίνω κι αποχωρώ για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση.

Εκεί χαθήκαμε κι υπήρχαν παρεξηγήσεις. Είχε πολύ δίκιο σε εκείνη την παρούσα φάση. Τώρα, αν μετά είπε καμία χαζομάρα σε συνέντευξη, που να με στενοχώρησε και να με πλήγωσε και να με αδίκησε, ναι εντάξει έγινε κι αυτό. Δε θέλησα να μείνω στο ευκολάκι να πέφτει η Ελισάβετ στον πάγο, θέλησα να πω κάτι άλλο και να αλλάξω την ιστορία μου. Την αλλαγή την έκανα στην πορεία της σειράς κι έχασα την φιλία. Ένιωσα περισσότερο καλά να πω αυτό που έχω μέσα μου παρά να κάνω τον χαριτωμένο.. Η Ελισάβετ μού είπε έπρεπε να κάνεις αυτό που ήθελες και να μου το πεις» πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Γιώργος Καπουτζίδης - Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Γιώργος Καπουτζίδης - Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε παλαιότερη εμφάνιση το 2019 / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner