Skip to main content

CELEBS

Άγριες Μέλισσες 44: απόπειρα αυτοκτονίας ο Λευτέρης και η σύλληψη της Ελένης

Το δικαστήριο του Λάμπρου συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη, του Τόλλια αλλά και του Προκόπη που είναι έτοιμος για μεγάλες αποκαλύψεις.



Στο προηγούμενο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες είδαμε πως:
Ο Ακύλας δίνει την αρχηγία των Αβάντων στον Μελέτη, ενώ υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του, ! Την ώρα που ο Τόλλιας πηγαίνει στον Νομάρχη να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά, ο Θέμης βρίσκεται ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη που παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το Ποντίκι. Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη, ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του, με τη Μυρσίνη να μην σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα… Ο Μόρτζος ζητά απ’ τον Νικηφόρο να επιστρέψει στη Νομαρχία, καθώς τον βλέπει σα μελλοντικό γαμπρό του.

Το δικαστήριο του Λάμπρου συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη, του Τόλλια αλλά και του Προκόπη που είναι έτοιμος για μεγάλες αποκαλύψεις. Η Ελένη όμως έχει κρυμμένους, αλλά επικίνδυνους ασσους στο μανίκι της, που αποφασίζει να τους χρησιμοποιήσει. Η κατάσταση στο δικαστήριο βγαίνει εκτός ελέγχου μετά τις αποκαλύψεις της Ελένης και διατάζεται η σύλληψή της.

Ο Σαράφης καταφέρνει να βρει μια λύση που θα μπορούσε να την σώσει. Για να γίνει όμως αυτό και να μην έχει την τύχη του Λάμπρου, πρέπει να δεχτεί να την ακολουθήσει.

Κι ενώ ο Ακύλας και ο Λευτέρης θα έχουν μια αναμέτρηση με ολέθρια αποτελέσματα, ο Κωνσταντής αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά τη σχέση του με τη Δρόσω. Ο Δούκας και η Μυρσίνη ανοίγουν τα χαρτιά τους και ο πόλεμος που θα ξεσπάσει ανάμεσα τους προμηνύεται εφιαλτικός… Το σχέδιο του Πέτρου για να βοηθήσει στην αθώωση του Λάμπρου μπαίνει σ’ εφαρμογή προκαλώντας την οργή του Ακύλα που παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα ταράξει τα νερά στο Διαφάνι με απρόβλεπτες συνέπειες…

 

 

The post appeared first on .

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας