CELEBS
Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος»
Δείτε φωτογραφία του ηθοποιού από τις πρόβες
Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Άρη Σερβετάλη μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ελληνικών μίντια λόγω της απόφασής του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», όπου πρωταγωνιστούσε, επειδή επιτρέπει την είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους.
Την Πέμπτη 25/11 ο θίασος εξέδωσε ανακοίνωση πως οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά και πως η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του ηθοποιού.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε ο κύβος «ερρίφθη» και το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Άρη Σερβετάλη βρέθηκε.

Πρόκειται για τον Αιμιλιανό Σταματάκη, ο οποίος, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, έχει ξεκινήσει ήδη πρόβες μαζί με τον υπόλοιπο θίασο, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τις 16 Δεκεμβρίου που ξαναρχίζουν οι παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Η ομάδα του «Ρινόκερου» και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και - με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού- σε λίγες μέρες ο «Ρινόκερός» μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ.
Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μας και τον ευχαριστούμε. Οι Παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













