Skip to main content

CELEBS

Bobbi Kristina Brown: H κόρη της Whitney Houston βρέθηκε αναίσθητη μέσα σε μια μπανιέρα...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται (;)



Αναίσθητη μέσα σε μία μπανιέρα βρέθηκε το Σάββατο στο σπίτι της στην πολιτεία Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η κόρη της Whitney Houston και του ράπερ Bobby Brown. 

Η 21χρονη Bobbi Kristina Brown είχε χάσει τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν μέσα σε μια γεμάτη με νερό μπανιέρα. Σε αυτή την κατάσταση την ανακάλυψε ο σύζυγός της, Nick Gordon ο οποίος κάλεσε αμέσως το κέντρο πρώτων βοηθειών.

Της έκανε τεχνητές αναπνοές και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι παρείχαν στην 21χρονη τεχνικές πρώτων βοηθειών έως ότου κατέφθασε το ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Είναι ζωντανή και βρίσκεται στο νοσοκομείο», δήλωσε η αστυνομικός Lisa Holland χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της νεαρής ή πως συνέβη το περιστατικό.

Τον Φεβρουάριο του 2012 η διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα της Bobbi Kristina, Whitney Houston, πνίγηκε μέσα σε μια μπανιέρα στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς μετά από υπερβολική χρήση κοκαΐνης. 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή