Skip to main content

CELEBS

Καίτη Γκρέυ: Δεν έχει μάθει για τον θάνατο του γιου της - Πότε είναι η κηδεία

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνουν η Αγγελική Ηλιάδη και η οικογένειά της



Δύσκολες ώρες περνά η Αγγελική Ηλιάδη και η οικογένειά της καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της τραγουδίστριας σε ηλικία 71 ετών.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso και του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, η Καίτη Γκρέυ, γιαγιά της Αγγελικής Ηλιάδη και μητέρα του Βασίλη Ηλιάδη δεν έχει μάθει για τον θάνατο του γιου της.

Αν και η σχέση της Καίτης Γκρέυ με τον γιο της, Βασίλη είχε περάσει από σαράντα κύματα, τα τελευταία χρόνια οι δυο τους προσπαθούσαν να αναπληρώσουν το κενό που είχαν μεταξύ τους.

Ο Βασίλης Ηλιάδης, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, επισκεπτόταν συνεχώς το σπίτι της μητέρας του μαζί με τη σύζυγό του Έφη, προκειμένου να της δίνει δύναμη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και μερικούς μήνες.

Όπως γράφει μάλιστα η εφημερίδα, η είδηση του θανάτου κλόνισε όλη την οικογένεια, ωστόσο, τόσο η Αγγελική Ηλιάδη, όσο και ο αδερφός της, Κώστας, καθώς και η νύφη της Καίτης Γκρέυ κράτησαν μυστικό το τραγικό συμβάν από τη μεγάλη ερμηνεύτρια, μιας και αν μάθαινε για την απώλεια του γιου της θα κλονιζόταν η υγεία της.

Η κηδεία του Βασίλη Ηλιάδη θα γίνει σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.