Skip to main content

CELEBS

Justin Bieber: Zήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του!

Το ζήσαμε κι αυτό...



 

«Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκα τον τελευταίο χρόνο, δεν είναι ο εαυτός μου. Υποκρινόμουν. Συχνά υποκρινόμαστε κάτι που δεν είμαστε για να καλύψουμε αυτό που πραγματικά νιώθουμε μέσα μας. Το να μεγαλώνει κανείς σε αυτή τη δουλειά είναι δύσκολο. Γενικά, το να μεγαλώνεις είναι δύσκολο,» δηλώνει o Justin Bieber σε ένα βίντεο το οποίο ανέβασε πρόσφατα στο facebook.    

Σύμφωνα με τον ίδιο, αφορμή γι' αυτό στάθηκε η εμφάνισή του στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, όπου το κοινό τον έκανε να αισθανθεί άβολα. 

Το τελευταίο διάστημα ο Bieber έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορα μικρά σκάνδαλα. Το Ιούνιο ζήτησε συγνώμη για τη χρήση της λέξης nigger, σε ένα ανέκδοτο για την Κου Κλουξ Κλαν. Συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση. Είναι σε δύο χρόνια αναστολής επειδή πέταξε αυγά στο σπίτι ενός γείτονά του.   

Πάντως σύμφωνα με τις κακές γλώσσες ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο στα πλαίσια της στροφής που σκοπεύει να κάνει στην καριέρα του πηγαίνοντας από το εφηβικό στο ενήλικο κοινό. 

Όπως και να 'χει το πράγμα, ο Justin εκτός από τις απολογίες επιμένει να δηλώνει πως είναι: «Πιστεύω ότι ο κόσμος με κρίνει για ό,τι συνέβη στο παρελθόν. Θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή εντύπωση στον κόσμο, να είμαι ευγενικός, τρυφερός και ευγενικός. Ο κόσμος μπορεί να με πει «καλό παιδί» αλλά έτσι με μεγάλωσε η μαμά μου.» 

Να δούμε για πόσο...

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.