Εριέττα Κούρκουλου κατά Σουλτάτου & Λασκαράκη: «Φτάνει! Μορφωθείτε! Σοβαρευτείτε!»

Ξέσπασε για τα όσα έγραψε ο σεφ για τη γέννα του σκύλου του

allyou.news

Μία ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη, όπου «διαφήμιζε» χαρούμενη τη γέννα του σκυλιού της πυροδότησε πολλές αντιδράσεις και η Εριέττα Κούρκουλου και η Κατρίνα Τσάνταλη, φιλόζωες και οι δύο, τάχθηκαν κατά της ηθοποιού και της κίνησής της αυτής.

Μετά την πληθώρα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε η ίδια, ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος απάντησε με μια σειρά από Stories στα social media, παίρνοντας την πλήρη ευθύνη, καθώς όπως είπε, ο σκύλος που γέννησε είναι δικός του.

Η Εριέττα Κούρκουλου βλέποντας την απάντηση του Λευτέρη Σουλτάτου, προχώρησε σε νέα ανάρτηση μέσα από τα social media και ξέσπασε δημόσια για όσα έγραψε ο γνωστός σεφ και σύζυγος της ηθοποιού.

Η νέα ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου:

«Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα της στείρωσης εν έτη 2021… ""Δικός μου είναι ο σκύλος, ότι θέλω κάνω!"". Από εκεί ξεκινάει το κακό. Από ανθρώπους δηλαδή, που δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Όλοι ένα. Τρέξανε διάφοροι να επιτεθούν στην @katrina_tsantali – να επιτεθούν σε έναν άνθρωπο δηλαδή που όπως εγώ, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση, έχει αφιερώσει την ζωή της στο να μαζεύει τα σπασμένα ανθρώπων που αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Των νταήδων που δεν στειρώνουν τον σκύλο τους γιατί είναι ανασφαλής με τον ανδρισμό τους. Των δήμων, που κάνουν τα κονδύλια χαρτοπόλεμο και διατηρούν ζώα σε δραματικές συνθήκες. Και βέβαια αυτών που θυμήθηκαν ξαφνικά ότι είναι λάθος να παρεμβαίνουμε στην φύση!!! Που την είδατε την φύση; – που έτσι όπως τα κάναμε, τη βλέπουμε μόνο στην τηλεόραση;

Τα σκυλιά μας σαπίζουν μέσα σε κλουβιά και επειδή αποφασίζει κάποιος ότι είναι δικαίωμά του, θα στερήσει 5-12 σπίτια από αυτά τα ζώα, καταδικάζοντάς τα σε μια ζωή μοναξιάς και στέρησης! Όχι! Δεν είναι δικαίωμά σου, γιατί τα έχουμε κάνει σκατά! Δεν είναι δικαίωμά σου, γιατί η κάθε σου απόφαση επηρεάζει όλους μας!

Ξοδεύουμε τα προσωπικά μας χρήματα και τον χρόνο μας για να μαζέψουμε τα χάλια της χώρας μας και κρινόμαστε εμείς; Φτάνει! Μορφωθείτε! Διαβάστε!! Σοβαρευτείτε!!!», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares