Η Meryl Streep πίστευε ότι οι συμπρωταγωνιστές της στην ταινία Don’t Look Up την φώναζαν «κατσίκα»

Greatest of All Time στο σινεμά, όχι και τόσο καλή με τα ακρωνύμια!

Ναταλία Πετρίτη

Ότι την φωνάζουν οι συμπρωταγωνιστές «κατσίκα» πίστευε η Meryl Streep στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, Don’t Look Up, η οποία θα κάνει πρεμιέρα αύριο στις εγχώριες αίθουσες, προτού βρεθεί στο Netflix ως Χριστουγεννιάτικη πρόταση της πλατφόρμας.

Οι ηθοποιοί Jennifer Lawrence και Jonah Hill πέρασαν τα γυρίσματα του φιλμ αποκαλώντας τη βραβευμένη ηθοποιό "GOAT", ακρωνύμιο για τη φράση Greatest of All Time (=Καλύτερη Όλων των Εποχών), με την οποία είναι γνωστή η Streep τα τελευταία χρόνια στον κινηματογραφικό χώρο.

Η ηθοποιός ωστόσο δεν είχε ιδέα ότι έχει καθιερωθεί να την αποκαλεί ο κόσμος του σινεμά έτσι, με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι την αποκαλούν «κατσίκα» (goat στα Αγγλικά σημαίνει άλλωστε κατσίκα)!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Hill σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Jimmy Fallon, όπου και μίλησαν για την ταινία.

Η Streep βέβαια δεν φαίνεται να παρεξηγήθηκε στη σκέψη ότι οι συμπρωταγωνιστές της την αποκαλούσαν έτσι, μιας που θεώρησε ότι αυτό προέκυψε λόγω της οικειότητάς της με το καστ της ταινίας. 

Το ίδιο συζήτησε και η Lawrence στο Late Show του Stephen Colbert, αναφέροντας ότι η ηθοποιός είναι τόσο cool, που αναφερόταν στον εαυτό της ως old goat (=γριά κατσίκα) ακόμη και αφού της είχαν εξηγήσει το εμπνευσμένο ακρωνύμιο!

 Δείτε εδώ αποσπάσματα των εκπομπών με τους Hill και Lawrence να μιλούν για τη συνεργασία τους με την Streep στο Don’t Look Up:About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares