Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δε μου εξήγησαν ποτέ γιατί πειράζει να παίζω με κούκλες»

Η ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Κυριάκο Μητσοτάκη



Ανάμεσα στους ομιλητές της εκδήλωσης Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού κι έκφρασης φύλου που διοργάνωσε το Υπουργείου Δικαιοσύνης, βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης το βράδυ της Τρίτης.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια κι έθεσε μια σειρά ερωτημάτων απευθυνόμενος στην Πολιτεία αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκδήλωση Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον

«Σε πολύ μικρή ηλικία των 8-9 κατάλαβα ότι κάτι δεν είναι τόσο ευχάριστο για κάποιους. Δε μου εξήγησαν ποτέ γιατί πειράζει να παίζω π.χ. με τις κούκλες της αδερφής μου. Ξεκίνησα να βλέπω ότι οι άνθρωποι παρατηρούσαν σε εμένα κάτι που τους έκανε να με χλευάζουν, δε μου εξήγησαν ποτέ τι ήταν αυτό. Δε μου εξήγησαν ποτέ τι ενοχλούσε και τελικά κατέληξα από μόνος μου ότι τους ενοχλούσε που ήμουν αυτός που είμαι. Μπαίνεις σε μια διαδικασία 24ωρης καταπίεσης, όπου προσπαθείς να κρύβεις τον εαυτό σου, να είσαι κάτι άλλο», δήλωσε, ενώ εξομολογήθηκε πως η δική του λύση ήταν να απομονωθεί και να περάσει τα σχολικά του χρόνια μόνος του.

Γιώργος Καπουτζίδης Κική Καπουτζίδη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με την αδερφή του, Κική, στο Ηρώδειο το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Δε θέλω να μου απαντήσετε γιατί είναι κακό η φωνή μου να είναι πιο λεπτή ή γιατί είναι κακό να παίζω με κούκλες, ή γιατί είναι κακό να είμαι ο εαυτός μου. Μη μου το απαντήσετε, σας συγχωρώ, δεν πειράζει... Καλά τα πήγα κι έτσι.

Θέλω, όμως, πραγματικά να κάνω μια ερώτηση στον Πρωθυπουργό αυτής της χώρας και δεν έχει να κάνει με παρατάξεις. Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σε αυτήν την αίθουσα, τη γειτονιά μου, την πόλη μου... Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι έχει κάνει κάτι λάθος κι αυτός κι ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία και η Πολιτεία. Κι αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός