Skip to main content

CELEBS

Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ερείπιο. Δεν ήξερε κανείς ότι ήμουν έγκυος»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας στον «αέρα» της εκπομπής της



Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 15/12 μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που έχασε το μωρό της και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της κύησης. Είναι μία ιστορία για την οποία έχει ξαναμίλησει, όπως είπε.

ελενη μενεγακη

«Άκου, έχω πενθήσει γι’ άλλα πράγματα. Ήμουν σε ξεκίνημα εγκυμοσύνης τριών μηνών, δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη και το συζητάω γιατί είναι γνωστό και είναι πολλά χρόνια πριν. Ήταν πολύ θλιβερό για εμένα, θυμάμαι και τη μέρα, ήταν Αγίου Βαλεντίνου. Κι όμως πήγα στο νοσοκομείο δίπλα, στα πλατό τότε του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι. Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα πραγματικά. Αλλά έπρεπε να είμαι εκεί.

Δεν μπορούσα να το μοιραστώ με κάποιον, γιατί κανείς δεν ήξερε τι μου συμβαίνει, ούτε καν ότι ήμουν έγκυος. Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Φαντάζομαι ότι θα μου ήταν ακόμα πιο δύσκολο αν με ρωτάγανε όλοι τι έχω. Εγώ τώρα σαν χαρακτήρας. Ο κάθε άνθρωπος είναι αλλιώς. Ίσως γι’ αυτό και δε μοιραζόμουν πράγματα για εγκυμοσύνες, ειδικά, όταν αισθανόμουν ότι μάλλον είμαστε σε έναν πιο ασφαλή δρόμο γιατί φοβόμουν. Εγώ. Άλλος μπορεί να νιώθει καλύτερα όταν το συζητάει…Μπορεί όταν το συζητάς να σε πληγώνει πιο πολύ. Να μην σε αφήνει να φύγει το μυαλό σου», είπε on air η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της να τονίζουν ότι φυσικά και ήταν δύσκολο αυτό που είχε περάσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.