Skip to main content

CELEBS

Φανερά εκνευρισμένη είναι η Jennifer Lopez μετά τα σχόλια του Ben Affleck για την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner

Τα σχόλια του ηθοποιού σε πρόσφατη συνέντευξή του έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και η σημερινή του σύντροφος, Jennifer Lopez, δεν φαίνεται να είναι καθόλου ευχαριστημένη με τα λεγόμενά του.



Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα πρόσφατα σχόλια του Ben Affleck αναφορικά με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, τα οποία και ο ίδιος έκανε σε συνέντευξή του στο Howard Stern Show την περασμένη Τρίτη. Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε στην εκπομπή ότι ο ίδιος θα ήταν ακόμη αλκοολικός αν δεν είχε πάρει διαζύγιο από την Garner, γεγονός που φάνηκε σαν να της επιρρίπτει ευθύνες για το πρόβλημά του.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που ενοχλήθηκαν από τα σχόλια αυτά ήταν και η τωρινή του σύντροφος, Jennifer Lopez. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του PageSix, η τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει δυσαρεστηθεί, καθώς αισθάνεται σαν να την εμπλέκουν και την ίδια με το περιστατικό, λόγω της σχέσης της με τον Affleck.

Παρά την παρεξήγηση που έχει προκύψει από τις δηλώσεις του Affleck, τόσο ο ίδιος όσο και η Lopez έχουν μια εξαιρετική σχέση με την πρώην σύζυγό του, με την οποία μάλιστα πέρασαν όλοι μαζί το περασμένο Halloween, διασκεδάζοντας με τα παιδιά και των δύο οικογενειών.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department