Νίκος Βέρτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση ότι νόσησε με κορωνοϊό

«Σε δύο ημέρες θα έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου»

allyou.news

Ο Νίκος Βέρτης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται, με αποτέλεσμα τα προγραμματισμένα live του το Σαββατοκύριακο να ακυρωθούν.

Ο Νίκος Βέρτης στη σκηνή του YTON the music show/ Φωτογραφία: NDP

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ του στο instagram, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε πως νόσησε δύο μέρες πριν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου και ότι είχε ελαφρά συμπτώματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του τραγουδιστή

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας! Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση! Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου.

Έκανα τεστ αφού είχα ένα ύποπτο συναχάκι και νομίζω πώς όλοι μας πρέπει να έχουμε την αίσθηση της ευθύνης σε τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να νοσούμε, έστω τόσο διακριτικά και ελαφριά. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που εμβολιαζόμαστε, αν νοσούμε να νοσούμε ανώδυνα χωρίς απώλειες.

Σημασία έχει πώς νιώθω πολύ καλά σωματικά όπως και ηθικά που τουλάχιστον προσπάθησα να αποτρέψω την τυχόν διασπορά του λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψω κανονικά και πάλι στις εμφανίσεις μου στο ΥΤΟΝ the music show!

Συγκεκριμένα από αυτήν την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων λειτουργώντας κανονικά το εορταστικό μας πρόγραμμα!! Καλές γιορτές με Υγεία και με πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλους!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares