Skip to main content

CELEBS

Πριγκίπισσα Σαρλίν: «Μαύρα» Χριστούγεννα σε κλινική ψυχικής υγείας

Τι συμβαίνει με την υγεία της θλιμμένης πριγκίπισσας - Νέα ανακοίνωση



«Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό θα αναρρώσει πλήρως σε μερικούς μήνες», αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι για την υγεία της συζύγου του πρίγκιπα Αλβέρτου. Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος και τα δύο τους παιδιά θα την επισκεφθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών, ανέφερε επίσης το παλάτι στην ανακοίνωση. Ζητήθηκε επίσης «να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας».

H πανέμορφη αλλά θλιμμένη πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό/AP

H πανέμορφη αλλά θλιμμένη πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό/AP

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Νοεμβρίου η θλιμμένη πριγκίπισσα εισήχθη σε κλινική της Ζυρίχης, επειδή υποφέρει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε αποκαλύψει πως η Σαρλίν εισήχθη σε μονάδα ψυχικής υγείας μετά από οικογενειακό συμβούλιο με τους δύο αδελφούς και την νύφη της και με την σύμφωνη γνώμη της ίδιας.

Η «εξαφάνιση» της Σαρλίν από το Μονακό

Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στον σύζυγό της και τα δίδυμα στο Μονακό τον περασμένο μήνα μετά από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, ενώ φέρεται να ανάρρωσε από χειρουργική επέμβαση μετά από λοίμωξη. Λίγες μέρες μετά την επιστροφή, η Σαρλίν εισήχθη σε μια μονάδα θεραπείας σε μια άγνωστη τοποθεσία, με τον σύζυγό της Αλβέρτο να λέει ότι υποφέρει από «εξάντληση, συναισθηματική και σωματική».

H Σαρλίν του Μονακό/AP

H Σαρλίν του Μονακό/AP

Παράλληλα, μιλώντας στο περιοδικό People, ο πρίγκιπας Αλβέρτος αναγνώρισε ότι τα πρόσφατα προβλήματα υγείας της συζύγου του και ο χωρισμός από την οικογένειά της έπαιξαν ρόλο στην κατάστασή της.

«Προφανώς υπήρχαν συνέπειες από τις διαφορετικές χειρουργικές επεμβάσεις της και τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τους τελευταίους μήνες. Αυτό ήταν σίγουρα ένας παράγοντας, αλλά σε αυτό το σημείο προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω. Μπορώ να πω ότι υπέφερε απίστευτη κούραση. Δεν είχε κοιμηθεί καλά εδώ και αρκετές μέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά».

Οι φήμες για διαζύγιο της Σαρλίν του Μονακό από τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Όσο παρέμεινε στην χώρα καταγωγής της οι φήμες έκαναν λόγο για βαθύ ρήγμα στον γάμο της με τον Αλβέρτο και επικείμενο διαζύγιο.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με τον πρίγκιπα Αλβέρτο/AP

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με τον πρίγκιπα Αλβέρτο/AP

Άλλωστε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα γαλλικών, ισπανικών και γερμανικών περιοδικών, η αποκάλυψη πως ο σύζυγός της έχει και τρίτο εξώγαμο τέκνο - μια κόρη που γεννήθηκε το 2005- ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την θλιμμένη πριγκίπισσα.

Η Σαρλίν του Μονακό με τον πρίγκιπα Αλβέρτο/AP

Η Σαρλίν του Μονακό με τον πρίγκιπα Αλβέρτο/AP

Η επιστροφή στο Μονακό και η νοσηλεία σε κλινική της Ζυρίχης

Η Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό στις 8 Νοεμβρίου φανερά αδυνατισμένη ενώ το παλάτι κατά την παραμονή της στη Νότιο Αφρική ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα υπεβλήθη σε επέμβαση με αναισθησία λόγω σοβαρής λοίμωξης στα ιγμόρεια.

Οι ευχές στα παιδιά της μέσω... Instagram

Ο πρίγκιπας Αλβέρτο με τα δυο παιδιά του/AP

Ο πρίγκιπας Αλβέρτο με τα δυο παιδιά του/AP

Στις 15 Νοεμβρίου η πριγκίπισσα εισήχθη σε κλινική της Ζυρίχης και στις 10 Δεκεμβρίου στα έβδομα γενέθλια των παιδιών της η Σαρλίν αρκέστηκε να τους ευχηθεί μέσω Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία από χώρο του παλατιού με τον Ζακ και την Γκαμπριέλα να σβήνουν τα κεράκια στην τούρτα.

Το μήνυμα των παιδιών της Σαρλίν του Μονακό στη μαμά τους (19/11) που νοσηλεύεται σε κλινική της Ζυρίχης/AP

Το μήνυμα των παιδιών της Σαρλίν του Μονακό στη μαμά τους (19/11) που νοσηλεύεται σε κλινική της Ζυρίχης/AP

Οι ευχές για «Καλά Χριστούγεννα» πάλι μέσω διαδικτύου

Την Τετάρτη η Σαρλίν ευχήθηκε «Χαρούμενες Γιορτές σε όλους» ανεβάζοντας στο Instagram ένα σκίτσο με την ίδια, τον Αλβέρτο και τα παιδιά τους δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Πριν μερικές ώρες η Σαρλίν ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο για τις δράσεις του ιδρύματος που φέρει το όνομά της και ασχολείται με τα παιδιά και τον αθλητισμό αλλά και με την διάσωση των ρινόκερων από τους λαθροθήρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός