Skip to main content

CELEBS

Παύλος Χαϊκάλης: Έκανε πρεμιέρα με ελάχιστους θεατές

Οι θεατές δεν ξεπερνούσαν τους δέκα



Πρεμιέρα έκανε ανήμερα των Χριστουγέννων στην Κύπρο η θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο Παύλος Χαϊκάλης, «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ».

Οι πληροφορίες που διέρρεε σε τηλεοπτικές εκπομπές ο παραγωγός της παράστασης ήθελαν τα εισιτήρια που έχουν κοπεί να έχουν ξεπεράσει τις 15000 κάτι που όπως αποδείχθηκε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρωινού αλλά και πλάνα που προβλήθηκαν στην ίδια εκπομπή, οι θεατές δεν ξεπερνούσαν τους δέκα.

O Παύλος Χαϊκάλης έχει δηλώσει πως αυτή θα είναι η τελευταία παράσταση στην οποία συμμετέχει και στη συνέχεια θα αποσυρθεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network