CELEBS
Με κορωνοϊό για δεύτερη φορά σε δύο μήνες η Κόνι Μεταξά
Είχε ταξιδέψει στο Παρίσι πρόσφατα η τραγουδίστρια
Χθες ανακοινώθηκε νέο ρεκόρ κρουσμάτων που ξεπέρασε τα 21.000. Η εξάπλωση του κορωνοϊού και ειδικότερα της μετάλλαξης Όμικρον στη χώρα μας είναι ραγδαία και μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι Έλληνες celebrities ανακοινώνουν μέσω social media πως ο φονικός ιός «χτύπησε» και τη δική τους πόρτα.
Ανάμεσά τους και η Κόνι Μεταξά, η οποία, όπως αποκάλυψε, βγήκε θετική στον κορωνοϊό, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από το Παρίσι.
Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που νοσεί σε διάστημα δύο μηνών, αλλά η δεύτερη.

«Ακόμα και στην κορόνα influencer. Η πρώτη που κόλλησε 2 κορόνες σε 2 μήνες», έγραψε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας ένα insta story στο προφίλ της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













