CELEBS
Μαρίνα Πατούλη - Θετική ξανά στον κορωνοϊό
Η ανακοίνωση και το σχόλιο στα social media
Θετική στον κορωνοϊό είναι για δεύτερη φορά η Μαρίνα Πατούλη.
Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook το μεσημέρι της Τρίτης, ο κορωνοϊός της έκανε «ποδαρικό» για το 2022. Ωστόσο, η μετάλλαξη «όμικρον» δεν την έκανε να χάσει το χιούμορ και την καλή της διάθεση.

«Ποδαρικό για το 2022 η μετάλλαξη #ομικρον #Covid!Τι άλλο πια;;;;#Keepsmiling», ανέφερε στην ανάρτησή της στο Facebook η Μαρίνα Πατούλη.
Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, μοιράστηκε μια φωτογραφία, από τη στιγμή της ξεκούρασής της, ωστόσο δεν αναφέρθηκε στα συμπτώματα που αντιμετωπίζει.

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο κορωνοϊός της… χτύπησε την πόρτα. Τον περασμένο Μάιο, η Μαρίνα Πατούλη είχε βρεθεί ξανά θετική στον Covid-19.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;













