Skip to main content

CELEBS

Diane Kruger: «Ο Quentin Tarantino δεν ήθελε να παίξω στο Inglourious Basterds»

Η επιτυχία είναι η καλύτερη εκδίκηση!



Το γεγονός ότι ο Quentin Tarantino δεν ήθελε να παίξει στο Inglourious Basterds έκανε γνωστό η δημοφιλής και βραβευμένη ηθοποιός, Diane Kruger, μέσα από συνέντευξή της σε επεισόδιο του podcast Reign with Josh Smith.

Η 45χρονη σήμερα Kruger, υποδύθηκε τελικά τον ρόλο της Bridget von Hammersmark, μιας Γερμανίδας ηθοποιού που υπήρξε και διπλή πράκτορας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν και εκτυλίσσεται η ταινία του δημοφιλούς σκηνοθέτη.

Η Γερμανίδα ηθοποιός ανέφερε στην εκπομπή ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να παίξει στην ταινία, μιας που ο Tarantino εκείνη την περίοδο θεωρούσε πως οι υποκριτικές της δυνατότητες ήταν περιορισμένες.

«Έκανε audition με όλους. Μόνο εμένα δεν ήθελε να δει γιατί είχε δει μια ταινία που έπαιζα, η οποία δεν του άρεσε. Γι’ αυτό δεν ήθελε να μου δώσει καν την ευκαιρία μιας audition» ανέφερε η Kruger. «Κυριολεκτικά, ο μόνος λόγος που με δέχθηκε σε audition ήταν επειδή δεν είχε μείνει κανένας άλλος για να δει» συμπλήρωσε η ίδια.

«Πλήρωσα εγώ την πτήση μου από τη Νέα Υόρκη στη Γερμανία, γιατί ενώ ο ίδιος είναι προφανώς Αμερικανός, δεν δεχόταν να με δει στις ΗΠΑ. Όμως εγώ είπα «γάμ%^&@ τον, θα το κάνω και θα αποδείξω ότι μπορώ να παίξω». Και ευτυχώς πήγε καλά» ανέφερε η ηθοποιός στη συνέχεια.

Η Kruger δέχθηκε εξαιρετικές κριτικές για την ερμηνεία της στην ταινία, ενώ βραβεύθηκε με ένα Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance από γυναίκα ηθοποιό σε Β’ ρόλο.

Η ίδια η Kruger ανέφερε στη συνέντευξή της ότι είναι χρέος μας να απαλλαγούμε από τις προκαταλήψεις, ενώ ανέφερε ότι και ο σκηνοθέτης πήρε ένα μάθημα από αυτήν της τη στάση.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά