Τροχαίο Παντελή Παντελίδη: Ξεκινούν οι εκδικάσεις των αγωγών για τις αποζημιώσεις

Τα ποσά που ζητούν Αρναούτη και Κυριακού και η οιγογένεια του τραγουδιστή

allyou.news

Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, που σημειώθηκε το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν οι συνεπιβάτιδές του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού.

Την ερχόμενη Πέμπτη ξεκινά η εκδίκαση των αγωγών των εμπλεκόμενων στο μοιραίο συμβάν, καθώς και της οικογένειας του τραγουδιστή. Όπως δήλωσε στην Real News η μία εκ των συνεπιβατών εκείνο το μοιραίο βράδυ, Μίνα Αρναούτη: «Πέρασαν έξι μαρτυρικά χρόνια και αυτό το ατύχημα με ακολουθεί παντού στη ζωή μου. Σωματικά και ψυχολογικά δεν έχω επανέλθει. Πήγα και γύρισα… Τα σημάδια στην ψυχή μου και στο κορμί μου με συνοδεύουν. Τι κι αν προσπαθώ να πείσω πρωτίστως τον εαυτό μου και τους άλλους πως είμαι καλά, φτάνοντας στα όρια της υπερβολής αρκετές φορές. Μάταια ξαναγυρίζω πάντα εκεί που είμαι, στις εκτεταμένες πληγές της ψυχής και του σώματός μου. Δεν έχω περάσει και λίγα. Ζητώ να αποζημιωθώ, ασκώντας το δικαίωμά μου όπως κάθε θύμα τροχαίου. Εύχομαι να δικαιωθώ».

Με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Η Φρόσω Κυριακού και η Μίνα Αρναούτη, που επέβαιναν και εκείνες στο μοιραίο όχημα το βράδυ που σκοτώθηκε ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο, ζητούν αποζημιώσεις στις αγωγές τους

Παράλληλα, όπως υποστηρίζει στην αγωγή της η Φρόσω Κυριακού, της οποίας η υπόθεση θα εκδικαστεί επίσης την Πέμπτη: «Ακόμη και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα του δολοφόνου» και ζητά 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Από την πλευρά της η οικογένεια Παντελίδη επιμένει έως σήμερα ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής αλλά η Φρόσω Κυριακού. Μάλιστα, κατέθεσε αγωγή κατά της κοπέλας, με την οποία ζητά 600.000 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares