«Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από την παγίδα κατάχρησης εξουσίας»

Όσα είπε γνωστός ηθοποιός για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό θέατρο

allyou.news

Έχει τεράστια καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση και παρότι κωμικός κυρίως ηθοποιός, είναι ένας από τους πιο σοβαρούς εκπροσώπους της υποκριτικής Τέχνης.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο που το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Dot.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πολιτική ορθότητα που χαρακτηρίζει τη σημερινή εποχή, τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του.

Γιάννης Μπέζος

Όσα λέει ο Γιάννης Μπέζος είναι πάντα πολύ ξεκάθαρα...

Όπως δήλωσε αρχικά: «Το θέμα δεν είναι αν πέφτω από τα σύννεφα ή όχι με συμπεριφορές που ήρθαν στην επιφάνεια. Υπάρχει μια γενικότερη συμπεριφορά που εμένα δε μου αρέσει. Πιστεύω ότι αν θες να είσαι σοβαρός άνθρωπος και καλλιτέχνης, πάνω απ’ όλα, πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός με τους υφισταμένους κι όχι με τους προϊσταμένους. Δηλαδή στον τρόπο που μιλάς στον νέο ηθοποιό, τον τεχνικό στην τηλεόραση, στον άνθρωπο που σε ντύνει. Αν σου δώσουν την εξουσία μετράει πολύ ο τρόπος με τον οποίο θα τη διαχειριστείς κι υπάρχουν προβλήματα πάρα πολλά. Σε αυτό μπορεί να πέσουμε όλοι μέσα σε αυτή την παγίδα και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου καθόλου».

«Προφανώς κι εγώ μπορεί να έχω καταχραστεί τη θέση μου και να έχω κάνει ακρότητες. Απλώς δε με χαρακτήρισαν αυτά. Είναι επικίνδυνο, όμως, να σου συμβεί. Πρέπει να είμαστε λοιπόν πάρα, πάρα πολύ προσεκτικοί», συμπλήρωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στην εκπομπή. «Όταν με κάποιους ανθρώπους έχεις συνεργαστεί επί σειρά ετών, πάντα σοκάρεσαι κι αισθάνεσαι αμήχανα. Εγώ σήμερα αισθάνομαι πολύ αμήχανα κι άσχημα με όσα έχουν συμβεί, φυσικό είναι. Δε χρειάζεται αυτό ιδιαίτερη ανάλυση», συνέχισε.

Γιάννης Μπέζος

«Χαλάμε τον κόσμο για την πολιτική ορθότητα, αλλά δε δίνουμε σημασία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις πολλές φορές. Στο πως συμπεριφερόμαστε στα παιδιά μας ή στον περίγυρο μας, την παρέα μας, τον σύντροφο μας, τον συνομιλητή μας. Αυτά δηλαδή που δημιουργούν ένα κλίμα στην καθημερινότητα. Δεν εξετάζουμε πως ζει ένας άνθρωπος στην καθημερινότητα του, πως συμπεριφέρεται και πως πολιτεύεται, αλλά πιανόμαστε από έναν τίτλο. Από ένα συγκεκριμένο πράγμα, της λογικής "είπε ο τάδε αυτό" κι αρχίζει μια τρομερή συζήτηση γύρω από κάτι που είναι άνευ νοήματος. Δηλαδή είναι ανόητο. Επειδή αυτά φοβάμαι πως είναι λίγο στη μόδα και η μόδα πεθαίνει νωρίς, πιστεύω ότι θα γλιτώσουμε άπαξ δια παντός και θα μείνει ο καρπός. Δηλαδή ουσιαστικά να σεβόμαστε κι όχι επειδή μας το επιβάλλει κάποιος», συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares