Skip to main content

CELEBS

Μυρτώ Αλικάκη: «Ήταν σοκ. Μέσα σε μια νύχτα έχασα την ιδιωτικότητά μου»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού στο «After Dark»



Η Μυρτώ Αλικάκη έγινε ευρέως γνωστή όταν πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά «Αναστασία» το 1993. Αυτή ήταν η πρώτη της επαγγελματική δουλειά και όπως είπε της άλλαξε τη ζωή από τη μία στιγμή στην άλλη.

«Ήταν ένα σοκ γιατί εκείνα τα χρόνια όταν ξεκινούσε να προβάλλεται μια σειρά, τα γυρίσματα είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί. Στη διάρκεια των γυρισμάτων δεν είχα καμία επαφή τι impact μπορούσε να έχει η σειρά στον κόσμο. Δουλεύαμε σε ένα υπέροχο, προστατευμένο περιβάλλον. Όταν προβλήθηκε αυτή σειρά, έχασα μέσα σε μια νύχτα την ιδιωτικότητά μου» είπε στην εκπομπή «After Dark».

Μυρτώ Αλικάκη

«Ήταν πολύ παράξενο να σε αναγνωρίζουν όλοι στον δρόμο, να ασχολούνται μαζί σου και να σε φωνάζουν Αναστασία. Και με αυτό το χαρακτηριστικό σεξουαλικό που είχε αυτός ο ρόλος, εγώ στα 21 μου δεν ήξερα που πάω. Ήρθε και μου φορέθηκε ένα πράγμα και χρειάστηκε διαχείριση. Με έκανε να νιώσω πολύ δυνατή στο πως το διαχειρίστηκα κι ισορρόπησα και δεν έχασα τον στόχο μου», πρόσθεσε κλείνοντας η Μυρτώ Αλικάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.