Νικολέττα Ράλλη: Πώς έμαθε ότι διέρρευσαν προσωπικά της δεδομένα

«Άρχισαν πάλι να μου στέλνουν μηνύματα αγόρια...»

allyou.news

Η Νικολέττα Ράλλη είχε αποκαλύψει πριν μερικά 24ωρα πως είχε πέσει θύμα χάκερ στο παρελθόν και είχαν διαρρεύσει προσωπικά της δεδομένα στο διαδίκτυο.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το πώς το έμαθε και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

νικολεττα ραλλη φωτογραφίες δερρευσαν διαδίκτυο

«Το είχε δει όλη η Ελλάδα όταν είχε γίνει το θέμα αλλά τότε δεν ήταν τόσο γνωστή η παραβίαση προσωπικών δεδομένων, στιγμών και φωτογραφιών. Δεν είναι κάτι που είχα κρύψει αλλά άλλο είναι να συζητάς κάτι όταν έχει γίνει και άλλο μετά από έξι χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια. Δεν είναι κάτι που με ταράζει πλέον καθόλου. Χθες όταν βγήκα και το είπα αυτό, άρχισαν πάλι να μου στέλνουν μηνύματα αγόρια. Άρχισαν να μου στέλνουν πάλι τις φωτογραφίες και πάλι κάποιες που δεν είμαι εγώ. Αντί να φοβηθούνε… Δηλαδή, όταν βλέπεις προφίλ αληθινά και κάποια που είναι με τη γυναίκα τους στη φωτογραφία προφίλ, δε μπορώ να καταλάβω, δε φοβούνται;

Το μαθαίνεις από καλοθελητές αυτό που στα στέλνουν, και υπάρχουν και οι πραγματικά καλοί άνθρωποι που σου λένε ότι έχει γίνει αυτό και αυτό που δε θα σου στείλουν καν τη φωτογραφία. Θυμάμαι ότι επειδή ήθελα να ελέγχω τι γίνεται και να κατεβάζω πράγματα, έτρεμα μη χάσω καμία εξέλιξη και δε πήγαινα ούτε σινεμά για να μη χάσω καμία εξέλιξη στο κινητό μου. Δεν ήθελα να μου κλείνει ποτέ το κινητό. Μου έστειλε προχθές screenshot ένα παιδί από μια ομαδική συνομιλία ενός πολύ γνωστού ραδιοφώνου με αντρικό κοινό και είναι ένας εκεί μέσα που λέει “μάγκες για να τσεκάρετε αυτό που είπε η Ράλλη σήμερα στην εκπομπή μπείτε σε αυτό το link” και έστειλε link με τις φωτογραφίες μου» είπε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Ράλλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares