Skip to main content

CELEBS

Η τρίχρονη κόρη της Khloé Kardashian, True Thompson, ποζάρει με μια τσάντα-donut των 4.000 δολαρίων

Η True Thompson είναι stylish όσο και η οικογένειά της και αυτό φαίνεται στις ενδυματολογικές της επιλογές από την τρυφερή ηλικία των τριών!



Η True Thompson είναι stylish όσο και η λαμπερή οικογένειά της και αυτό φαίνεται στις ενδυματολογικές της επιλογές από την τρυφερή ηλικία των τριών ετών! Ο λόγος φυσικά για την κόρη της Khloé Kardashian και του Tristan Thompson, η οποία και πόζαρε με μία τσάντα αξίας 4.000 δολαρίων περίπου, ρίχνοντας κυριολεκτικά το Instagram!

Η φωτογραφία αναρτήθηκε φυσικά από την μαμά της, την 37χρονη σήμερα Khloé Kardashian, και σε αυτήν η μικρή φορά ένα κοριτσίστικο outfit για την ηλικία της, αποτελούμενο από ένα κρεμ πουλόβερ και μια ροζ φούστα με πούλιες. Αυτό συμπληρώνεται από την εξαιρετικά pricey τσάντα της Judith Leiber, η οποία αναπαριστά ένα ντόνατ φράουλας.

Η True ίσως να δανείστηκε την τσάντα από την οκτάχρονη ξαδέρφη της, North West, που είχε επίσης ποζάρει με την ίδια σε ένα τουρ στην ντουλάπα της που είχε αναρτηθεί στο TikTok τον περασμένο Δεκέμβριο!

Δείτε εδώ το λαμπερό piece: 

https://www.instagram.com/p/CZkQBDCPx46/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.