Ο Kanye West post-άρει φωτογραφίες της Kim Kardashian και των παιδιών τους και παρακαλεί να «ξαναενωθεί η οικογένειά τους»

Δύσκολες στιγμές φαίνεται να περνά ο Kanye West έπειτα από τον χωρισμό του με την Kim Kardashian

Ναταλία Πετρίτη

Δύσκολες στιγμές φαίνεται να περνά ο Kanye West έπειτα από τον χωρισμό του με την Kim Kardashian, μιας που ο ίδιος post-αρε ένα κολλάζ φωτογραφιών στο Instagram, στο οποίο και προσεύχεται στον Θεό να «ξαναενωθεί η οικογένειά του».

Πιο συγκεκριμένα, ο Kanye West ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες της Kim Kardashian και των παιδιών τους, συνοδεύοντας το post με τη προσευχή του.

Η ανάρτηση αυτή στο Instagram έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά τη διαγραφή διάφορων post του West, στα οποία και έκανε διάφορους ισχυρισμούς σχετικά με την πρώην γυναίκα του, που σύμφωνα με τον ίδιο «τον κρατά μακρυά από τα παιδιά του».

Η διαγραφή αυτή ήρθε φυσικά μετά από την αναμενόμενη οργισμένη απάντηση της Kardashian στους ισχυρισμούς, η οποία δήλωσε εξαιρετικά πληγωμένη από τα λεγόμενα του πρώην συζύγου της.

Από ό, τι φαίνεται, το πολύκροτο διαζύγιο του πρώην λαμπερού ζευγαριού θα συνεχίσει να απασχολεί ειδησεογραφικά, μιας που το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες πληροφορίες γύρω από αυτό γίνονται δημόσιες, ενώ η πίκρα και από τις δύο πλευρές είναι πλέον έκδηλη.

Η ανάρτηση του Kanye West:

https://www.instagram.com/p/CZwlf61uamF/?utm_source=ig_web_copy_linkAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares