Παναγιώτα Βλαντή για #MeToo: «Ένιωσα ντροπή όταν έπρεπε να μιλήσω!»

Τη βασανίζει ακόμα η σεξουαλική παρενόχληση που είχε δέχτηκε στα 22 της

allyou.news

H Παναγιώτα Βλαντή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, έκανε μια σπάνια εξομολόγηση.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για τη δική της εμπειρία σε σχέση με το κίνημα #MeToo και την απόφασή της να καταθέσει για όσα υπέστη πριν από χρόνια.

Παναγιώτα Βλαντή

Η Παναγιώτα Βλαντή στήριξε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη

«Είναι ακριβώς η ίδια ιστορία που ανέφερε η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη. Κάποια από αυτά που έγιναν έχουν παραγραφεί, αυτό δε σημαίνει ότι δε συνέβη. Δε σου κρύβω ότι στην αρχή δείλιασα. Στην αρχή ένιωσα μια ντροπή για το πως θα με δουν οι άλλοι, αυτό που αισθάνονται κι όλα τα θύματα. Δεν ήταν εύκολο να βγω να μιλήσω. Δεν κυνηγάμε τη δημοσιότητα», είπε αρχικά.

«Το γιατί τώρα δε θα μας το επιβάλει κανένας. Το “γιατί τώρα” είναι όταν είσαι εσύ έτοιμος. Στην αρχή είχα αισθανθεί πολύ άσχημα κι είχα αποφασίσει να μη μιλήσω. Ντράπηκα πάλι γι’ ακόμα μια φορά. Έπρεπε να το διαπραγματευτώ και να το συζητήσω με τους γονείς μου που δεν το ξέρανε και με το Γιάννη φυσικά. Δεν είναι εύκολο... Καλό είναι να μη βγαίνουν εύκολα συμπεράσματα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, να δώσουμε τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις, να το πούμε στους δικούς μας και να το ξαναζήσουμε. Είμαι ένας άνθρωπος που δε θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Για να μιλήσω για αυτό, σημαίνει ότι με βασάνιζε και με βασανίζει ακόμα. Είμαι πολύ πιο ανάλαφρη όμως τώρα. Το όπλο είναι να μιλήσεις», κατέληξε η Παναγιώτα Βλαντή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares