Skip to main content

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι δεν άντεχα άλλο όταν βγήκα στην τηλεόραση, φοβόμουν πολύ»

Εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της στην τηλεόραση...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Τον χρόνο πίσω γύρισε η Ελεωνόρα Μελέτη σε συνέντευξή της και θυμήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν είχε πρωτοεμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση, παρουσιάζοντας τον «Πρωινό Καφέ».

«Δέχτηκα πυρά, πριν καν με δει ο κόσμος στην τηλεόραση. Πέρασα τρία χρόνια πολύ δύσκολα, γιατί η ζωή μου άλλαξε ριζικά και έπρεπε να μπω σε νέα δεδομένα. Δεν είχα φανταστεί τι με περιμένει με το να πω "ναι" σε μία καθημερινή εκπομπή όπως ήταν ο "Καφές". Νομίζω το είχα σκεφτεί με μεγάλη άγνοια και αφέλεια.

Υπήρξε περίοδος που ένιωθα ότι δεν αντέχω άλλο την αδικία των δημοσιευμάτων, είχα απέραντο θυμό, φοβόμουν πολύ, ειδικά τους ανθρώπους. Με είχαν τρομάξει με το πόσο σκληροί μπορεί να γίνουν»
δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια στην εφημερίδα «realnews».

Εν συνεχεία πάντως η Ελεωνόρα Μελέτη άφησε το παρελθόν και ήρθε στο... σήμερα, τονίζοντας: «Σήμερα είμαι δυνατή. Σκληρή με τον δικό μου τρόπο. Δεν φέρομαι άσχημα, δεν αντιδρώ αυθόρμητα όσο παλιά, αλλά σίγουρα δεν αφήνω κανένα, μα κανένα περιθώριο να με πλησιάσει κανείς, από όλους εκείνους που μπορούν να με δαγκώσουν.

Από μακριά ας με φτύνουν και ας κάνουν ότι θέλουν, δεν μπορούν όμως να με πλησιάσουν περισσότερο απ' όσο τους αφήνω. Και η απόσταση, πίστεψέ με, είναι μεγάλη. Έχει τύχει άνθρωπος από τον χώρο να μου μεταφέρει πως δημοσιογράφος τού έχει πει πως με σταυρώνει επειδή δεν με χωνεύει, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνό μου και επειδή δεν απαντάω σε κλήσεις.

Εγώ όμως δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Κάνω τη δουλειά μου και όποιος έχει τη δύναμη να είναι αντικειμενικός έχει καλώς. Η προσωπική άποψη του καθενός νομίζω πως αφήνει αδιάφορους τους περισσότερους. Προτιμώ να κάνεις πάνω μου εμετό παρά να μου έρθει εμένα αναγούλα αν πρέπει να σου μιλήσω και να μη με αφορά».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Party γενεθλίων με τέσσερις τούρτες- Πόσων χρόνων έγινε

«Αγάπη, υγεία, ευτυχία, αφθονία», έγραψε στο instagram

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Ηλία Ψινάκη: «Συμφωνώ 100% με τη Μαίρη Συνατσάκη»

«Στέλνω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου για κάθε γυναίκα που έχει μιλήσει»

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!