Skip to main content

CELEBS

Τι δουλειά έκαναν οι χολιγουντιανοί stars πριν γίνουν διάσημοι

Κλόουν, σερβιτόροι, μέχει και και οδηγοί λιμουζίνας για strippers!



Ως τι δούλευαν οι σημερινοί celebrities της διεθνούς showbiz προτού γίνουν λαμπερά αστέρια του Hollywood;

Pixel

Ακόμη και γι' αυτούς, το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας δεν ήταν πάντα κάτι εύκολο, οπότε χρειάστηκε να κάνουν διάφορες δουλειές προτού αναδειχνούν στο star system και να γίνουν διάσημα ινδάλματα παγκοσμίως και αγγίξουν την κορυφή! Madonna: Η ζωή της θα γίνει ταινία - Θα την υποδυθεί η κόρη της Ας δούμε κάποια από τα επαγγέλματα που έκαναν διάσημα, πλέον, ονόματα του Hollywood, προτού χαράξουν τη λαμπερή και πετυχημένη διεθνή πορεία τους', '

Ως τι δούλευαν οι σημερινοί celebrities της διεθνούς showbiz προτού γίνουν λαμπερά αστέρια του Hollywood; Ακόμη και γι" αυτούς, το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας δεν ήταν πάντα κάτι εύκολο, οπότε χρειάστηκε να κάνουν διάφορες δουλειές προτού αναδειχνούν στο star system και να γίνουν διάσημα ινδάλματα παγκοσμίως και αγγίξουν την κορυφή!

Pixel

Ας δούμε κάποια από τα επαγγέλματα που έκαναν διάσημα, πλέον, ονόματα του Hollywood, προτού χαράξουν τη λαμπερή και πετυχημένη διεθνή πορεία τους.

aaaa_madonna

Madonna
Η Madonna, προτού καταφέρει να αναδειχθεί ως η βασίλισσα της pop, εργαζόταν ως ταμίας σε κατάστημα γνωστής αμερικανικής αλυσίδας με donuts. Μία καριέρα που τελείωσε άδοξα, αφού την απέλυσαν σύντομα, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Φημολογείται ότι λέρωσε με κρέμα donuts πελάτες που ήταν προσβλητικοί απέναντί της.

aaa_jennyaniston

Jennifer Aniston
Όπως και ο ρόλος που υποδύθηκε στα Φιλαράκια της Rachel Green, η οποία εργάστηκε για ένα διάστημα σε πρόγραμμα τηλεπωλήσεων, έτσι και η ίδια η Jennifer Aniston πέρασε και στην πραγματική της ζωή από αυτή τη θέση, παρουσιάζοντας για 15 ημέρες στην τηλεόραση προϊόντα προς πώληση σε σχετική εκπομπή ενημέρωσης. Παραιτήθηκε έπειτα από κάποιοι διάστημα κυνηγώντας πιο εντατικά τον ρόλο της ηθοποιού.

aaa_bradpitt

Brad Pitt
Όπως έχει δηλώσει ο πολυβραβευμένος star σε συνέντευξή του, όσον αφορά την περίοδο που χρειάστηκε να δουλέψει ως οδηγός λιμουζίνας που μετέφερε strippers: «Η δουλειά μου ήταν να τους οδηγώ σε bachelor party και σε άλλα τέτοια. Κάποιες φορές μάζευα και τα ρούχα τους από τη σκηνή». Πριν από αυτό είχε εργαστεί ως μασκότ επώνυμης εταιρείας εστιατορίων, μοιράζοντας φυλλάδια. Μάλιστα φορούσε στολή και ήταν ντυμένος κοτόπουλο.

aaa_sandrabullock

Sandra Bullock
Όπως πολλές ακόμη επιτυχημένες γυναίκες, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός εργάστηκε ως σερβιτόρα και ως bar woman για μεγάλη περίοδο σε νεαρή ηλικία.

aaa_morganfreeman

Morgan Freeman
Λίγο καιρό πριν διαπρέψει επί της μεγάλης οθόνης, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός περνούσε τα πρωινά του κάνοντας τον ταχυδρόμο. Όπως ανέφερε ο ίδιος, μοίραζε εφημερίδες πόρτα – πόρτα στη γειτονιά του αλλά και σε άλλες γύρω από αυτή.

aaa_hughjackman

Hugh Jackman
Όπως έχει ο ίδιος δηλώσει σε συνέντευξή του: «Έβγαζα τα προς το ζην ως κλόουν σε παιδικά πάρτι για περίπου τρία χρόνια. Ήμουν η Κόκο ο Κλόουν και μπορούσα να κάνω κανένα μαγικό κόλπο. Θυμάμαι ένα εξάχρονο παιδί να σηκώνεται σε ένα πάρτι και να μου λέει ‘’Είσαι μούμια, αυτός ο κλόουν δεν ξέρει κανένα κόλπο" - και είχε δίκιο, πραγματικά».


Πηγή

SELECTIONS

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο