Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Χριστοδούλου: Η υποκριτική, η σύζυγος, ο γιος & ο ρόλος στον Σασμό

Ποιος είναι ο Σταύρος στη σειρά Σασμός;



Θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, αλλά αγαπά πολύ το θέατρο.


«Νιώθω πίεση να κάνω τηλεόραση. Ξαφνικά, όλοι μου λένε να παίξω στην τηλεόραση και σκέφτομαι πως κάτι κάνω λάθος. Πιο παλιά δε, ήμουν ακόμη πιο σκληροπυρηνικός, σκεφτόμουν μόνο το θέατρο. Τώρα είμαι πιο δεκτικός∙ πάντως κάθε φορά που διαβάζω ένα σενάριο νιώθω πως θα είμαι χάλια στο ρόλο που μου προτείνεται. Και με αυτή την πεποίθηση πώς θα πάω να κάνω δοκιμαστικό; Χάλια θα είμαι. Νομίζω πως δεν έχω την ψυχολογία να υποστηρίξω και τις δημόσιες σχέσεις της τηλεόρασης. Κι επίσης έχω και το φόβο της έκθεσης. Θα μπορέσω ν’ ανταποκριθώ σε κάτι τέτοιο; Όπως καταλαβαίνεις, βρίσκω, διαρκώς, προσκόμματα αλλά πιστεύω πως, στο τέλος, θα τολμήσω κάτι που θα βρω ενδιαφέρον», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο monopoli.gr

Το βράδυ της Πέμπτης (10/03), έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Σασμός».

Ο Γιώργος Χριστοδούλου «εισέβαλε» στη σειρά του Αlpha μιας και θα υποδυθεί τον «Σταύρο», έναν άνδρα που έρχεται για να ελαφρύνει το φορτίο της «Αργυρώς Βρουλάκη».

Ας μάθουμε όμως κάποια πράγματα γι’ αυτό τον ταλαντούχο ηθοποιό

• Ο Γιώργος Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Κόρινθο και έχει τελειώσει το Εθνικό Θέατρο.
• Κάποιες από τις σημαντικότερες συνεργασίες του ήταν με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην παράσταση «7 χρόνια» και με τον Στάθη Λιβαθινό στις παραστάσεις «Ερωτόκριτος» και «Ο Ηλίθιος» στο Θέατρο Ακροπόλ.
• Επίσης έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Πόθοι κάτω από τις λεύκες», σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα.
• Τελευταία του συνεργασία ήταν με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου, στην παράσταση «Αρίστος» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

• Ο νέος ηθοποιός, με θητεία έντεκα χρόνων περίπου στο θέατρο, πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Ο Κοτζάμπασης του Καστρόπυργου» του Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλου, στην οποία υποδύεται τον κεντρικό ήρωα, τον Μίχαλο Ρούση.


Η προσωπική ζωή του Γιώργου Χριστοδούλου


Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή μιας και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαρίας Προϊστάκη, η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

«Με τη Μαρία νιώθω πως είμαστε και λειτουργούμε σαν ομάδα. Η Μαρία με έχει ξεμπλοκάρει σε ρόλους μου, μου έχει κάνει πρόβα και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ σε εκείνη. Είμαστε μαζί κι όχι ο καθένας μόνος του. Να τώρα, παίζοντας στον Κοτζάμπαση φέρω και τη Μαρία στη σκηνή. Ο λόγος που έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για το θέατρο είναι γιατί κατάλαβα πως η δουλειά μου δεν μπορεί να με κάνει ευτυχισμένο. Κατάλαβα ότι πραγματικά ευτυχισμένο μπορεί να με κάνει η Μαρία και το παιδί μας. Και κοιτάζω περισσότερο προς τα εκεί».


Ο ερχομός του γιου του


Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου του, στον οποίο ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία. «Το παιδί ήταν μια μεγάλη συνειδητοποίηση για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Ξέρεις αντιστάθηκα πριν κάνουμε το γιο μας. Έλεγα «τι θα γίνω τώρα, ένας οικογενειάρχης; Ένας τύπος που τα ρούχα του θα είναι λερωμένα με τις κρέμες και τα σάλια του μωρού και θα πηγαίνω αναμαλλιασμένος και άυπνος στην πρόβα;» Ωστόσο, εκεί βίωσα μια μεγάλη αλλαγή: Από εκεί που ήμουν αυτός ο οποίος έλεγε «ζω για το θέατρο» πήγα στο ότι «η οικογένεια μου με κάνει ευτυχισμένο». Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα με όλη μου την ψυχή την οικογένεια μου. Εκεί βρήκα έναν πυρήνα αδιαπραγμάτευτο. Ελπίζω να μην με διαψεύσει ο χρόνος», έχει δηλώσει ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Ανάσταση στο Μάλμε μαζί με την ελληνική αποστολή

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους followers της

CELEBS

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι - χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου

Το νησί των Ανέμων επέλεξε το ζευγάρι για τις πασχαλινές του διακοπές

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει