Skip to main content

CELEBS

Ευγενία Παναγοπούλου: «Ο έρωτας έχει επιδράσει και καταστροφικά πάνω μου»

Όσα αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Star, Τρία Μίλια



Η Ευγενία Παναγοπούλου, η πρωταγωνίστρια της νέας καθημερινής σειράς με τίτλο Τρία Μίλια που προβάλλεται στις 17:40 από το Star, ξετύλιξε στη Realnews στοιχεία της προσωπικότητάς της, ενώ με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε ότι χώρισε πρόσφατα.

Ευγενία Παναγοπούλου

Η Ευγενία Παναγοπούλου υποδύεται τη γιατρό «Φωτεινή Θεοδώρου»

Η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός περιγράφει με ενθουσιασμό την υπόθεση της νέας σειράς. «Τρία μίλια είναι η απόσταση από τη στεριά μέχρι την άκρη του ορίζοντα, όπως μας εξήγησε ο σεναριογράφος της σειράς μας κύριος Άγγελος Χασάπογλου. Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μας ποτέ δεν είναι αυτό που δείχνουν, δίνοντας ακόμα πιο βαθύ νόημα στον τίτλο.

Έτσι ξεκινά και η ιστορία μας με μια γιατρό, την οποία υποδύομαι, που πηγαίνει για ολιγοήμερες διακοπές στη Δρακόνησο. Κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάει και τι έχει αντιμετωπίσει. Η γνωριμία της με τον Γεράσιμο Ανδρεάδη, η τυχαία συνάντησή τους θα ξεκλειδώσει μια σειρά γεγονότων κι αναπόφευκτα όλοι οι ήρωες θα οδηγηθούν σε μια απρόσμενη περιπέτεια».

Η ηρωίδα της είναι μια γυναίκα που κατάφερε να ξεφύγει από μια κακοποιητική σχέση. Η τόλμη που τη χαρακτηρίζει αποτελεί και δικό της στοιχείο, αφού και η ίδια δεν έχει διστάσει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. «Πριν από κάποια χρόνια έλειψα για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο Λονδίνο. Εκτός από τις σπουδές στην υποκριτική που είχα θέσει ως στόχο, από κάτω υπήρχε η ανάγκη μου να δραπετεύσω από όλους κι από όλα». συμπλήρωσε.

Ευγενία Παναγοπούλου Τρία Μίλια

Θα μπει ανάμεσα στα δύο αδέρφια η γοητευτική γιατρός που υποδύεται η Ευγενία Παναγοπούλου;

Φύσει και θέσει αισιόδοξη, ο ρόλος του έρωτα δε θα μπορούσε παρά να είναι πρωταρχικός στη ζωή της, ενώ ακόμα κι όταν μια σχέση δεν έχει happy end, έχει την ωριμότητα να κρατά τα θετικά.

Η ζωή από μόνη της είναι πολύ σημαντική. Ο έρωτας είναι αυτό που την κάνει πιο νόστιμη. «Νομίζω ότι ο έρωτας έχει επιδράσει και καταστροφικά αλλά και πολύ δημιουργικά πάνω μου. Είναι υπέροχο συναίσθημα και το διεκδικώ», είπε ενώ προχώρησε και σε μια προσωπική αποκάλυψη. «Πριν από κάποιους μήνες μίλησα για την προσωπική μου ζωή, όμως άλλαξαν τα δεδομένα. Πλέον είμαι μόνη μου. Δεν ήταν άνθρωπος του χώρου. Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι αυτή η σχέση με εξέλιξε και με ωρίμασε όσο καμία άλλη. Νιώθω πολύ τυχερή που ήρθε αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου και που αγαπιόμαστε πολύ ακόμα και μετά τον χωρισμό μας».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό