Skip to main content

CELEBS

«Emily in Paris»: Όλα όσα θες να ξέρεις για την 3η σεζόν

Προετοιμάσου για περισσότερο τον Άλφι (Lucien Laviscount) στην 3η σεζόν «Emily in Paris»



Με την κυκλοφορία του το 2020, το «Emily in Paris» του Netflix ταρακούνησε επίσημα το διαδίκτυο και έσπασε ρεκόρ στην πλατφόρμα. Μόλις ένα μήνα αφότου το σόου βγήκε στο streamer, η «Emily in Paris» έφτασε τα 58 εκατομμύρια άτομα και έγινε η «πιο δημοφιλής κωμική σειρά του Netflix για το 2020», σύμφωνα με το Variety. Η σειρά, που έφερε στους θεατές ο δημιουργός του "Beverly Hills, 90210" και του "Sex and the City", Darren Star, επικεντρώνεται στην Emily Cooper, μια περιπετειώδη και φιλόδοξη νεαρή γυναίκα που μετακομίζει στο Παρίσι για μια ευκαιρία εργασίας και βρίσκει αγάπη και φιλίες κατά μήκος του τρόπος.

Το «Emily in Paris» είναι τόσο δημοφιλές και αγαπητό από το κοινό που το Netflix ανανέωσε τη σειρά για όχι μία αλλά δύο ακόμη σεζόν νωρίτερα φέτος. Από το τέλος της δεύτερης σεζόν τον Δεκέμβριο του 2021, οι θαυμαστές ήταν ήδη ανυπόμονοι να δουν πού βρίσκεται η επόμενη περιπέτεια της Emily την επερχόμενη σεζόν. Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την τρίτη σεζόν της σειράς!

Τι θα αφορά η 3η σεζόν του «Emily in Paris»;

Το τέλος της δεύτερης σεζόν του «Emily in Paris» άφησε σχεδόν κάθε θεατή στην άκρη της θέσης του με ένα μεγάλο cliffhanger. Μέχρι το φινάλε της δεύτερης σεζόν, η Έμιλυ διχάζεται για το μέλλον της σε δύο τομείς: τη δουλειά και την αγάπη. Μετά την παραίτηση του αφεντικού της Emily, Sylvie (Φιλιππινέζα Leroy-Beaulieu), η Emily λαμβάνει μια πρόσκληση από το πρώην αφεντικό της να πάει μαζί της στη νέα της εταιρεία στο Σικάγο. Εκτός από το ότι πρέπει να διαλέξει μεταξύ των δύο πόλεων, η Έμιλυ πρέπει επίσης να επιλέξει αν θέλει να ακολουθήσει μια σχέση εξ αποστάσεως με τον Άλφι (Lucien Laviscount), ο οποίος επιστρέφει στο Λονδίνο, ή να παραμείνει single αφού ο Gabriel (Lucas Bravo) ξανασκέφτεται τη σχέση με την Camille (Camille Razat).

Το μέλλον της δουλειάς της Έμιλυ και τα ερωτικά της ενδιαφέροντα θα εξερευνηθούν στην τρίτη σεζόν της σειράς, μαζί με τις εξελισσόμενες ιστορίες των αγαπημένων Mindy, Camille, Gabriel, Alfie και Sylvie.

 https://www.instagram.com/p/CcRuzO5MK49/

Πού θα πραγματοποιηθεί η 3η σεζόν του «Emily in Paris»;

Στο τέλος της δεύτερης σεζόν, το μέλλον της Emily στο Παρίσι είναι στον αέρα, καθώς αναγκάζεται να αποφασίσει να αναλάβει μια νέα ευκαιρία εργασίας πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες ή να μείνει στο Παρίσι. Αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή τοποθεσίας για την Emily, η πρωταγωνίστρια Lily Collins έδωσε τη γνώμη της σχετικά με την αλλαγή του σκηνικού του χαρακτήρα της σε μια συνέντευξη τον Μάρτιο του 2022 με τον Jimmy Fallon. «Ειλικρινά, θα πήγαινα σε όλο τον κόσμο με αυτό, αν μπορούσα. Αλλά το ένα πράγμα που θέλω είναι απλώς να πηγαίνω σε δρόμους όπου μπορείς να φοράς φλατ – γιατί φορώντας τακούνια, εννοώ, δεν θα σκεφτόσασταν πόσο οδυνηρό μπορεί να είναι αυτό στο Παρίσι». Ο χρόνος θα δείξει μόνο πού είναι η επόμενη περιπέτεια της Έμιλυ!

https://www.instagram.com/p/CcRh_CvuHbj/

Ποιος είναι στο καστ της 3ης σεζόν «Emily in Paris»;

Το καστ της τρίτης σεζόν του «Emily in Paris» θα περιλαμβάνει την Emily (Lily Collins), τη Mindy (Ashley Park), τον Gabriel (Lucas Bravo), την Camille (Camille Razat), τη Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), τον Julien (Samuel Arnold). ), Luc (Bruno Gouery) και Alfie (Lucien Laviscount).

Οι θαυμαστές της «Emily in Paris» μπορούν να υπολογίζουν ότι ο Laviscount θα έχει μεγαλύτερο ρόλο και στην παράσταση, καθώς έχει ανεβεί σε κανονικό καθεστώς σειράς. Σχετικά με τον χαρακτήρα του, δήλωσε στο People: «Νομίζω ότι είναι ειλικρινείς. Και νομίζω ότι η αλήθεια του μόλις βγαίνει. Νιώθω ότι η οπτική του γωνία αλλάζει και ανοίγει τα μάτια του σε πράγματα που συμβαίνουν. Είναι εντάξει με ό,τι έρχεται μπροστά του. Και Απλώς νομίζω ότι παίρνει τα πάντα όπως έρχονται και κυλάει μαζί τους».

 https://www.instagram.com/p/CcRupVwtnzC/

Πότε θα κυκλοφορήσει η 3η σεζόν του «Emily in Paris»;

Προς το παρόν, η τρίτη σεζόν του «Emily in Paris» δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Star ανακοίνωσε στο PaleyFest ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το Screen Rant. Το Variety ανέφερε προηγουμένως τον Ιανουάριο του 2022 ότι η σειρά θα ξεκινήσει την παραγωγή περίπου την ίδια περίοδο στα Studios του Παρισιού και ενδεχομένως να εξερευνήσει άλλες τοποθεσίες, όπως το Λονδίνο. 

Υπάρχει τρέιλερ για την 3η σεζόν του «Emily in Paris»;

Επειδή η τρίτη σεζόν του «Emily in Paris» δεν έχει ξεκινήσει επίσημα την παραγωγή ακόμη, δεν υπάρχει προς το παρόν τρέιλερ για την επερχόμενη σεζόν. Αλλά μόλις βγει θα το μοιραστούμε μαζί σας αμέσως!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για τη Σουηδία η ελληνική αποστολή της Eurovision

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου στο Μάλμε

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μυήσετε τα παιδιά στην τέχνη του χορού και ποια τα οφέλη που τους προσφέρει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διαβάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Η Μαγεία του Μπαλέτου» των εκδόσεων Φουρφούρι