Skip to main content

CELEBS

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Πήγα στον γιατρό μου και το παιδί μου δε ζούσε»

Η ηθοποιός μίλησε για την άτυχη εγκυμοσύνη της



Για τα χειρουργεία που παρακολούθησε για έναν ρόλο, την παρουσίαση ενός show αλλά και μία άτυχη εγκυμοσύνη μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε νέα της συνέντευξη.

παλαιολογου

«Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου σε μικρή ηλικία, οι γονείς μου θεωρούσαν σημαντική παιδεία το θέατρο και τη λυρική σκηνή. Η Ελένη Χατζηαργύρη ήταν δασκάλα μου. Ήρθε δειλά και μου είπε ""χωρίς να σε προσβάλω θέλεις να έρθεις να στρώνεις το χαλί στην παράσταση “Αγαμέμνονας”. Φέτος επέλεξα έναν ρόλο δραματικό γιατί ήθελα να φύγω από τους ρόλους που μου δίνουν συνήθως για να δείξω ότι μπορώ να κάνω και κάτι άλλο.

Στο “Φιλί της ζωής” έκανα τη χειρουργό, πήγα σε έναν φίλο μου χειρουργό και είδα όλα τα χειρουργεία ανοιχτής καρδιάς, εγκέφαλο, είχα μάθει να κάνω ράμματα. Δε μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, μου κάνει εντύπωση γιατί στο live είμαι καλή, θα μπορούσα να παρουσιάσω και show», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη! η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τη δημιουργία οικογένειας

«Έχω κάνει δυο γάμους, εξαιρετική εμπειρία έχω καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους μου. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θεωρώ πως δε θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιθυμίες να κάνω ένα παιδί, αν ήθελα θα είχα κάνει. Με φόβιζε το να κάνω παιδί, ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη και δεν ήξερα αν θα είμαι καλή μητέρα.

Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη, είχα παλίνδρομη κύηση πήγα στον γιατρό μου και το παιδί δε ζούσε, έκανα το χειρουργείο το πρωί και το βράδυ πήγα στην πρεμιέρα μου. Για όσο βίωσα τη μητρότητα είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα, θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου», εξομολογήθηκε στο τέλος ο γνωστή ηθοποιός.

Οι δύο γάμοι της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

Τον Νοέμβριο του 1998, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παντρεύτηκε για πρώτη φορά και ο γάμος αυτός διήρκεσε 3,5 χρόνια. Στις 11 Οκτωβρίου του 2011 η ηθοποιός παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη, με τον οποίο χώρισε το 2014.

παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον πρώτο της σύζυγο, τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη, με τον οποίο χώρισε το 2014/ NDP

ΠΑΡΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Η ηθοποιός διατηρούσε σχέση και με τον Γιάννη Πάριο/ NDP

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον νέο της σύντροφο, τον επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα/ NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.