Skip to main content

CELEBS

Η Britney Spears και ο Sam Asghari περιμένουν παιδί

Την είδηση της εγκυμοσύνης επιβεβαίωσαν η Britney Spears και ο Sam Asghari στο Instagram



Η Britney Spears και ο Sam Asghari επεκτείνουν την οικογένειά τους! Στις 11 Απριλίου, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα συναρπαστικά νέα σε μια μεγάλη λεζάντα στο Instagram. "Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης... και ωχχχχχ καλά... Έχω ένα μωρό", έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία με λουλούδια. Το μωρό θα είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού μαζί και το τρίτο παιδί της Spears. Η Spears μοιράζεται τους γιους της, τον 16χρονο Sean και τον 15χρονο Jayden με τον Kevin Federline.

Στην ανάρτηση, η Spears εξήγησε περαιτέρω ότι παρατήρησε ότι πήρε βάρος μετά το ταξίδι της στη Χαβάη και επιβεβαίωσε τις υποψίες της με ένα τεστ. «Προφανώς δεν θα βγαίνω τόσο πολύ επειδή οι παππούδες παίρνουν τα λεφτά τους ? με στοχοποιούν ? όπως δυστυχώς έχουν ήδη κάνει στο παρελθόν», πρόσθεσε. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε επίσης ότι είχε βιώσει στο παρελθόν επιλόχειο κατάθλιψη σε προηγούμενες εγκυμοσύνες της, περιγράφοντας την «απολύτως φρικτή» εμπειρία για την οποία οι γυναίκες δεν μιλούσαν αρκετά στο παρελθόν. «Αλλά τώρα οι γυναίκες μιλούν γι' αυτό καθημερινά... ευχαριστώ τον Ιησού, δεν χρειάζεται να κρατάμε αυτόν τον πόνο ως επιφυλακτικό μυστικό», είπε. "Αυτή τη φορά θα κάνω γιόγκα ?‍♀️ κάθε μέρα!!!"

https://www.instagram.com/p/CcONvpGOelB/

Ο Asghari επιβεβαίωσε επίσης την είδηση ​​στο Instagram του αργότερα μέσα στην ημέρα, γράφοντας: "Ο γάμος και τα παιδιά είναι ένα φυσικό μέρος μιας ισχυρής σχέσης γεμάτη αγάπη και σεβασμό. Η πατρότητα είναι κάτι που ανέμενα πάντα με ανυπομονησία και δεν το παίρνω χαμπάρι. Είναι η πιο σημαντική δουλειά που θα κάνω ποτέ».

https://www.instagram.com/p/CcOnyBevSVC/

Μετά την πρώτη συνάντηση στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο "Slumber Party" του μουσικού το 2016, η Spears και η Asghari άρχισαν να βγαίνουν και τελικά αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021. Σε μια δικαστική ακρόαση κατά τη διάρκεια της πολυετούς μάχης για τη συντηρητική της θέση, η οποία τελικά έληξε τον περασμένο Νοέμβριο, η Spears είχε εκφράσει την επιθυμία της να παντρευτεί και να αποκτήσει άλλο μωρό.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ