Skip to main content

CELEBS

Harry - Meghan: Επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος» και είδαν την Ελισάβετ

Ο Harry είχε εκφράσει την επιθυμία να δει τη γιαγιά του



Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle επισκέφθηκαν τη βασίλισσα Ελισάβετ την Πέμπτη 14/4, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός τους.

Το ζευγάρι σταμάτησε στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς ταξίδευε για τη Χάγη, ώστε να παρακολουθήσει τους αγώνες Invictus, όπου παίρνουν μέρος τραυματίες πολέμου. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο Harry είχε εκφράσει την επιθυμία να δει τη γιαγιά του. Η τελευταία τους συνάντηση, άλλωστε, είχε γίνει έναν χρόνο πριν στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου.

harry meghan επισκεφθηκαν βασιλισσα

Μeghan Markle, πρίγκιπας Harry πλάι στη βασίλισσα Ελισάβετ/ Φωτογραφία αρχείου AP

Η Sun αναφέρει επίσης, πως οι Sussexes που ζουν πια μόνιμα στην Αμερική, είδαν και τον πρίγκιπα Κάρολο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Να θυμίσουμε πως ο Harry δεν παραβρέθηκε τον περασμένο μήνα στο μνημόσυνο του παππού του Φίλιππου, δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021.

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Το «σνομπάρισμα» από τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας

Μπορεί ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle να παραιτήθηκαν των βασιλικών τους καθηκόντων και να μετακόμισαν μόνιμα στην Αμερική, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους, αλλά εξακολουθούν να θεωρούνται βασιλικά - αν όχι ενεργά - μέλη.

Συγκεκριμένα, βάσει δημοσιεύματος της Sun, ο βασιλιάς Willem-Alexander και η θεία του, πριγκίπισσα Margriet, σύμφωνα με την παράδοση όταν υποδέχονται βασιλικά μέλη που έρχονται από το εξωτερικό, τους προτείνουν να τους φιλοξενήσουν στο Παλάτι. Αυτό ωστόσο, δε συνέβη με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry και είναι κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά.

Παρόλα αυτά, ο εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας επιβεβαίωσε πως ο βασιλιάς και η πριγκίπισσα θα δώσουν το «παρών» στην τελετή έναρξης των αγώνων Invictus στις 16 Απριλίου και την τελετή λήξης στις 22 Απριλίου.

Ο λόγος που οι Sussexes δε θα λάβουν βασιλική μεταχείριση δεν έχει γίνει γνωστός και το πιθανότερο είναι να μην τους φιλοξενούν επειδή δε θεωρούνται πλέον ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Μπορεί όμως να ήταν και επιλογή του ίδιου του ζεύγους, καθώς επιθυμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department