CELEBS
Έλενα Τσαγκρινού: Η πρώτη φωτογραφία στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου
Το ζευγάρι είναι full in love!
Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν φήμες ότι η Έλενα Τσαγκρινού έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά τον χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της, Mike.
Μάλιστα, η διάσημη περσόνα του Instagram Soula Glamorous δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της τραγουδίστριας να ανταλλάσσει καυτά φιλιά σε γνωστό all day bar στα Νότια Προάστια.

Ο άνδρας που μπήκε στη ζωή της και φαίνεται ότι την έχει αναστατώσει για τα καλά είναι ο DJ Stephan, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά στο τραγούδι ‘’Epafi’’.
Στο μεταξύ, η Έλενα Τσαγκρινού μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είχε ερωτηθεί για το τι «τρέχει» στα ερωτικά της αλλά δεν είχε απαντήσει ξεκάθαρα αν όντως βρίσκεται σε μία νέα σχέση.
Τελικά, Έλενα και DJ Stephan -όπως όλα δείχνουν- είναι πράγματι ζευγάρι και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Πριν από λίγες ώρες, ο γνωστός Dj δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που έχει στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και εκείνη σχολίασε μία καρδούλα και με τη λέξη «αληθινό».
Δείτε την ανάρτηση του DJ Stephan με την Έλενα Τσαγκρινού στο Instagram:
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













