Skip to main content

CELEBS

Όλα αυτά που πρέπει να θυμάσαι αν εκείνος διαλέξει τον δρόμο της απιστίας

Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο μυαλό σου αν μάθεις ότι ο άνθρωπος που έχεις στο πλάι σου είναι άπιστος στη σχέση σας



Όταν ένας ερωτικός σύντροφος αποδεικνύεται ότι είναι άπιστος στη σχέση, είναι σύνηθες να δημιουργούνται πέρα από τη στενοχώρια και τα συναισθήματα της ντροπής, της απόρριψης και της αυτοκατηγορίας για ό,τι συνέβη. Και επειδή αυτό είναι σίγουρα κάτι που κανείς δεν αξίζει και δεν θέλει να έχει στη ζωή του, συνέχισε να διαβάζεις για να δεις όλα αυτά που πρέπει να θυμάσαι αν συμβεί και σε εσένα.

Δεν φταις εσύ

Όσα προβλήματα και να υπάρχουν σε μια σχέση, όση απόσταση κι αν έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας, τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απιστία και σίγουρα εσύ δεν ευθύνεσαι αν ο σύντροφός σου επιλέξει αυτόν τον δρόμο. Μην παίρνεις λοιπόν την ευθύνη για μια πράξη για την οποία μόνο εκείνος είναι στην πραγματικότητα υπόλογος.

Στην πραγματικότητα δεν έχει καν να κάνει με εσένα

Η απιστία σε μια σχέση στην πραγματικότητα δεν σημαίνει απόρριψη του ανθρώπου που το άτομο αυτό έχει δίπλα του, αλλά απαξίωση της ίδιας της έννοιας της συντροφικότητας. Το άτομο αυτό ενδέχεται να έχει κουραστεί από τη συνθήκη της μονογαμίας, ή να συνειδητοποιήσει ότι απλά δεν ταιριάζετε. Σε κάθε περίπτωση, η απιστία εις βάρος σου δεν μειώνει με κανέναν τρόπο εσένα, αλλά το άτομο που προσέφυγε σε αυτήν δίχως να αντιμετωπίσει ευθέως όποια προβλήματα μπορεί να είχε στη σχέση σας.

Δεν υπάρχει ουσιαστική δικαιολογία

Ό,τι κι αν έχει στο μυαλό του ο άνθρωπος που απιστεί, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί ως πραγματική δικαιολογία απέναντι στο γεγονός ότι δεν πήρε την απόφαση να χωρίσετε όταν έπρεπε, προτού φερθεί όπως φέρθηκε.

Σου αξίζει κάτι καλύτερο

Το μόνο βέβαιο όταν ένας άνθρωπος αποφασίσει να είναι άπιστος απέναντί σου είναι ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο. Εκείνος που θα σε σέβεται, θα σε αγαπά και θα σε εκτιμά, μην χάνοντας την ευκαιρία να στο δείχνει.

Δεν χρειάζεται να τον συγχωρέσεις

Ακόμη κι αν παρουσιαστεί ειλικρινά μετανιωμένος και απολογηθεί, ζητώντας σου να τα ξαναβρείτε, αν εσύ δεν νιώθεις καλά έχεις κάθε δικαίωμα να μην τον συγχωρήσεις. Η απιστία σε μια σχέση είναι μια βαριά και άκρως πληγωτική πράξη και δεν την διαχειρίζονται όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

7 tips στοματικής υγιεινής που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Πώς να προστατέψεις την υγεία των δοντιών και των ούλων σου αποτελεσματικά

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου