Skip to main content

CELEBS

Αλβανία: Η αντίδραση της Ρονέλα μετά τον αποκλεισμό από την Eurovision

Η ανάρτηση που έκανε η πολυσυζητημένη τραγουδίστρια



10 χώρες κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο από τον Α΄ Ημιτελικό για τον μεγάλο τελικό της Eurovision αυτό το Σάββατο 14 Μαΐου.

Η Αλβανία με τη Ρονέλα Χαγιάτι και το τραγούδι Sekret έκανε εκρηκτική έναρξη στον πρώτο ημιτελικό, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Η ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής την απέκλεισε από την πρώτη δεκάδα των χωρών που θα λάβουν μέρος, παρόλο που θεωρούταν φαβορί και το τραγούδι της είχε πλασαριστεί σε υψηλές θέσεις στα στοιχήματα.

Η Ρονέλα πήρε την... κρυάδα της 66ης Eurovision. αλλά και της μη πρόκρισής της στον τελικό! /Φωτογραφία AP Images

Η παρουσίαση της χώρας είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις της EBU. Αρχικά δημιουργήθηκε θέμα όταν κατέβηκαν φωτογραφίες από τον λογαριασμό της Eurovision στο Instagram. Στη συνέχεια η πρόβα της Ρονέλα Χαγιάτι είχε γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω άσεμνης χορογραφίας, καθώς η EBU θεωρεί ότι η Eurovision είναι ένα οικογενειακό σόου και ήθελαν πρώτα να την ελέγξουν. Ωστόσο, δεν είναι σαφές σε τι βαθμό αυτό το κλίμα, που δημιουργήθηκε, έπαιξε τελικά ρόλο στον αποκλεισμό της Αλβανίας από τον τελικό.

https://youtu.be/_jWXmo0-ZjI

 

Δείτε την εμφάνιση της Αλβανίας στον Α' Ημιτελικό

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια πόζαρε με τους χορευτές της αλβανικής αποστολής κι έγραψε: «Ακόμα κι αν ήμουν στον τελικό θα ήμουν τελευταία. Το ξέρω. Αλλά το ποσό της αγάπης που έλαβα είναι τεράστιο. Κέρδισα τη Eurovision γιατί κέρδισα το κοινό. Και το πλήθος έχει πάντα δίκιο, Σας αγαπώ».

Γεννημένη και μεγαλωμένη στα Τίρανα, η Ρονέλα άρχισε να συμμετέχει σε διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού και χορού ως παιδί πριν ακολουθήσει μια καριέρα στη μουσική. Η ίδια λέει ότι δε θέλει να γίνει σουπερστάρ, αλλά απλώς να τραγουδά για τον κόσμο. Πατέρας της είναι ο Μαράς Χαγιάτι, σημαντική προσωπικότητα στον χώρο των media στην Αλβανία.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.