Skip to main content

CELEBS

Το βίντεο με τις σκηνές από τα γυρίσματα του κλιπ θα σας κάνει να λατρέψετε ακόμα περισσότερο το As It was του Harry Styles

Ο νικητής των Grammy θα κυκλοφορήσει το τρίτο του άλμπουμ Harry's House στις 20 Μαΐου



Την Τρίτη, ο 28χρονος τραγουδιστής του One Direction κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τα παρασκήνια από τα γυρίσματα που τον δείχνει να σηκώνει ένα μωρό στον αέρα - όπως ο Σίμπα στο The Lion King - και να παρηγορεί γλυκά τον μικρό καθώς τους παρακολουθεί το υπόλοιπο συνεργείο.

Το κλιπ δείχνει επίσης τον Styles να δουλεύει στη χορογραφία του μαζί με την ηθοποιό Mathilde Lin. Κάνουν εξάσκηση την πρόβα τους σε μια περιστρεφόμενη πλατφόρμα. Κάποια στιγμή, το δίδυμο —ντυμένο με ασορτί φόρμες— γέρνει στο κέντρο της σκηνής και πιάνουν ο ένας τα χέρια του άλλου και μοιράζονται μια αγκαλιά καθώς τελειώνουν μια λήψη.

Ο τραγουδιστής του "Watermelon Sugar" εμφανίζεται επίσης να χορεύει χωρίς πουκάμισο μπροστά από μια πολύχρωμη τοιχογραφία και να δένει με τα μέλη του πληρώματος μεταξύ των γυρισμάτων.

Τον περασμένο μήνα, ο χορογράφος του βίντεο Yoann Bourgeois μίλησε στο Billboard σχετικά με τη δημιουργία του βίντεο και τη συνεργασία με τον Styles.

«Πρέπει να αφήσουμε τον καλλιτέχνη να συνηθίσει σωματικά στην πλατφόρμα — μπορεί να είναι λίγο αποπροσανατολιστικό», είχε πει ο Bourgeois. «Είχαμε μερικές μέρες με τον Χάρι και ήταν στην πραγματικότητα πολύ ταλαντούχος και φαινόταν ότι το διασκέδαζε πολύ, οπότε κρατήσαμε στο μουσικό βίντεο πολλές από τις στιγμές παιχνιδιάρικου αυτού χαρακτήρα».

Σε μια συνέντευξη στο The Morning Mash Up του SiriusXM τον Απρίλιο, ο Styles αποκάλυψε ότι η δημιουργία του "As It Was" και το επερχόμενο άλμπουμ του Harry's House — που θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου — ήταν «το πιο χαρούμενο από οτιδήποτε έχω ζήσει μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της μουσικής. Είναι αναπόφευκτο ότι εάν πρόκειται να φτιάξετε κάτι που σας ενδιαφέρει τόσο πολύ, θα νιώσετε πίεση και μεγάλη ευπάθεια όταν το ολοκληρώσετε», είπε. «Νομίζω ότι τότε έχεις μια επιλογή για το πώς θα το προσεγγίσεις. Αισθάνομαι πολύ τυχερός γιατί με κάνει να νιώθε περισσότερο περήφανος από ποτέ για οτιδήποτε έχω κάνει μέχρι τώρα και νιώθω ότι ήμουν πιο άνετα με τον εαυτό μου και πιο χαρούμενος με αυτό που δημιουργούσα».

https://www.instagram.com/p/CdL_XzkOLf_/

Ο Styles πρόσθεσε ότι η μουσική του προέρχεται τώρα από «ένα πραγματικό μέρος του είδους της προσωπικής ελευθερίας και αυτό είναι ένα πραγματικά απελευθερωτικό μέρος από το οποίο μπορεί κανείς να δημιουργήσει».

Τον περασμένο μήνα, ο νικητής των Grammy ανακοίνωσε το πλήρες tracklist για το Harry's House.

Εκτός από το "As It Was", το άλμπουμ θα περιλαμβάνει κομμάτια Music For a Sushi Restaurant, Late Night Talking, Grapejuice, Daylight, Little Freak, Matilda, Cinema, Daydreaming, Keep Driving, Satellite, Boyfriends, και Love of My Life.

 https://www.instagram.com/p/Cc0khIfut5t/

Ο Styles θα επιστρέψει στο δρόμο με περισσότερες ημερομηνίες της περιοδείας του Love on αργότερα φέτος στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική και την Ωκεανία.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός