Skip to main content

CELEBS

Σε ρόλο έκπληξη η Emma Thompson στο Good Luck to You, Leo Grande ψάχνει την τύχη της στο σεξ

Ποτέ δεν είναι αργά για ερωτική απόλαυση και η Emma Thompson είναι η πλέον κατάλληλη για να στείλει το μήνυμα



Στην επερχόμενη κυκλοφορία της Searchlight Pictures «Good Luck to You, Leo Grande» πρωταγωνιστεί η Emma Thompson ως μια χήρα και συνταξιούχος δασκάλα, η οποία, ως μέρος της προσπάθειάς της για καλό σεξ, καταλήγει να αναπτύξει έναν στενό δεσμό με έναν εργαζόμενο του σεξ που ονομάζεται Leo Grande (Daryl McCormack ). Η ταινία έκανε το ντεμπούτο της στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance και έχει προγραμματιστεί να βγει στο Hulu αυτό το καλοκαίρι. Το «Good Luck to You, Leo Grande» σχεδιάστηκε και γράφτηκε από την Katy Brand και σκηνοθέτησε η Sophie Hyde, η οποία σκηνοθέτησε επίσης το «Animals» με πρωταγωνιστές την Alia Shawkat και τη Holliday Grainger.

Η ταινία έχει κερδίσει επαίνους για την έμφαση που δίνει στη θετικότητα του σεξ και στο επίκεντρο της ευχαρίστησης μιας μεγαλύτερης γυναίκας, κάτι που εξακολουθεί να είναι σχετικά σπάνιο να δει κανείς στην οθόνη. Από το τρέιλερ, φαίνεται ότι είναι έτοιμο να είναι σε ίσα μέρη σέξι και γλυκό. Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της ταινίας, «Στο «Good Luck to You, Leo Grande», η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Emma Thompson ενσαρκώνει με ειλικρίνεια την ανησυχία της συνταξιούχου δασκάλας Nancy Stokes και ο νεοφερμένος Daryl McCormack προσωποποιεί το χάρισμα και τη συμπόνια ως εργαζόμενος στη βιομηχανία του σεξ. Leo Grande. Καθώς η Nancy ξεκινά μια μεταγαμιαία σεξουαλική αφύπνιση και ο Leo αντλεί τις δεξιότητες και τη γοητεία του, μαζί βρίσκουν μια εκπληκτική ανθρώπινη σχέση.

Το καστ του «Good Luck to You, Leo Grande»

Στο «Good Luck to You, Leo Grande» πρωταγωνιστεί η Emma Thompson ως Nancy Stokes, μια συνταξιούχος χήρα που αναζητά πραγματικό ενθουσιασμό για πρώτη φορά στη ζωή της. Πρωταγωνιστεί επίσης ο νεοφερμένος Daryl McCormack ως Leo Grande, ένας νεαρός εργαζόμενος του σεξ τον οποίο προσλαμβάνει η Stokes.

Η Emma Thompson υποδύεται τη Nancy Stokes, η οποία βρίσκεται χήρα, συνταξιούχος και αναζητά απεγνωσμένα τον ενθουσιασμό που δεν βρήκε ποτέ στον γάμο ή την καριέρα της. Αποφασίζει να προσλάβει έναν εργαζόμενο του σεξ για να μπορέσει να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά της με έναν τρόπο που δεν είχε ποτέ πριν τολμήσει, και μάλιστα γράφει μια εκτενή λίστα με θέσεις που θέλει να δοκιμάσει, αλλά όταν αυτός εμφανίζεται, βρίσκεται να μιλάει και να αναπτύσσει έναν πραγματικό δεσμό με τον νεαρό Λέο Γκράντε. Η ταινία ακολουθεί το ζευγάρι κατά τη διάρκεια τριών βραδιών μαζί καθώς αρχίζουν να αντιμετωπίζουν τις ανασφάλειές τους και σιγά σιγά αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό ο ένας στον άλλο.

https://www.instagram.com/p/CaLNfD2lg0T/

Ημερομηνία κυκλοφορίας του «Good Luck to You, Leo Grande».

Η ταινία πρόκειται να βγει στο Hulu στις 17 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!