Skip to main content

CELEBS

«Στο Λονδίνο παρενέβη η πριγκίπισσα Νταϊάνα για να βγω από τη φυλακή»

Ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα τη δεκαετία του '90 κι ένας από τους πιο επιθυμητούς άντρες της ελληνικής σόουμπιζ.



Ο Μάνος Πανταζής παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη σύλληψή του στο Λονδίνο και την αποφυλάκισή του με παρέμβαση της... πριγκίπισσας Νταϊάνα.

pantazhs

«Θυμάμαι την αγαπημένη παρέα από την εποχή του μόντελινγκ και τα ταξίδια που κάναμε. Η απόρριψη στην αρχή, μού προξένησε ενδιαφέρον, μετά ζούσα με αυτό γιατί είναι μία δουλειά. Με έχουν απορρίψει από δουλειά, επειδή είμαι αρκετά ψηλός. Το μόντελινγκ σου δίνει χρήματα, άλλα όχι τόσο για να εξασφαλίσεις τη ζωή σου. Έκανα επενδύσεις όμως...», είπε αρχικά. «Για μία πασαρέλα μπορεί να έπαιρνες 400.000 δραχμές, η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν μια καμπάνια με αμοιβή 40.000 ευρώ», δήλωσε στη συνέχεια.

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στην Αγγλία, που οδήγησε στη σύλληψή του. «Με είχαν συλλάβει στο Λονδίνο, τους έκανα πλάκα ότι έχω βόμβα στις αποσκευές μου, η κατάσταση παρεκτράπηκε και πήγα στο κρατητήριο... Είχε παρέμβει η βασιλική οικογένεια και η Νταϊάνα για να βγω από τη φυλακή».

«Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι ευτυχισμένος με τη γυναίκα μου και τις υπέροχες κόρες μου», δήλωσε για την προσωπική του ζωή.

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου