Δάκης: «Έχει αδυνατίσει πολύ, δεν του μεταφέρουμε όσα γράφονται»

Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του στενός συνεργάτης του τραγουδιστή

allyou.news

Τον τελευταίο καιρό ανησυχία έχουν προκαλέσει οι φήμες ότι ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης ζυγίζει 42 κιλά και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, αφού δίνει μάχη με τον καρκίνο. Την αποκάλυψη έκανε ο χορογράφος Τάκης Σαγιώρ, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής, με τη βελούδινη φωνή, Δάκης δεν είναι καλά, βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφος του, μαζί με την σύζυγό του, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ!

Ακόμα κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του “πολλά χρόνια συνεργάτης του” και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι. Το τηλέφωνο του “έχει αλλάξει νούμερο” το έχουν 2-3 στενοί του φίλοι. Kανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι! Ήταν επιθυμία του Δάκη, δε θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον λυπούνται.

Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του, αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα! Τώρα όμως φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη! Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον. Σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά τη μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού ΔΕΝ καβάλησε ποτέ το καλάμι. Έζησε μια ευτυχισμένη ζωή».

Ωστόσο, σήμερα ο στενός του συνεργάτης, Πάνος Δέρβος. εμφανίστηκε ενοχλημένος για τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα και μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο Τάκης Σαγιώρ προχώρησε στην ανάρτηση για τον Δάκη για να ακούγεται το όνομά του. .

«Είναι κατ’ οίκον προστατευόμενος από φίλους και από ό,τι χρειάζεται για να έχει μία σωστή και ασφαλή διαβίωση. Ο κ. Σαγιώρ δεν έχει να κάνει άλλη δουλειά στη ζωή του κι αναφέρεται κατά καιρούς σε διάφορους ανθρώπους που πέφτει στην αντίληψή του ότι έχουν κάποιο πρόβλημα, τα μεγαλοποιεί, για να ακούγεται το όνομά του, προφανώς.

22 χρόνια που είμαι μαζί με τον Δάκη δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου ο Δάκης να μιλάει μαζί του ή έστω να έρθει σε μία συναυλία ή σε ένα μαγαζί. Ο Δάκης είναι αδύναμος κι επικοινωνεί με τους 10 ανθρώπους που θέλει να επικοινωνεί. Τα κιλά του δεν τα ξέρουμε ούτε εμείς, καθώς δεν τον ζυγίζουμε. Έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τηλεόραση δεν ανοίγει, ακούει μουσική. Δεν του μεταφέρουμε αυτά που γράφονται γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ. Είμαστε σε μία κατάσταση σταθερή, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το πόσο και πότε θα συμβεί κάτι».

Ο Δάκης με τον Μάκη Δελαπόρτα και τη Μαίρη Χρονοπούλου /Φωτογραφία Eurokinissi

Ο Δάκης με τον Μάκη Δελαπόρτα και τη Μαίρη Χρονοπούλου /Φωτογραφία Eurokinissi
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares