Skip to main content

CELEBS

Όλα όσα καίγεσαι να μάθεις για τη 2η σεζόν του Heartstopper

Υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν στην ιστορία του Νικ και του Τσάρλι



Το Heartstopper έχει κατακλύσει τον κόσμο με το εκπληκτικά γραμμένο και αξιαγάπητο graphic novel του. Και τώρα παίρνει μια νέα μορφή σε μια σειρά του Netflix που (εμπιστέψτε μας) είναι εξίσου εντυπωσιακή με την αρχική του εκδοχή. Ετοιμαστείτε να δείτε τον Νικ και τον Τσάρλι να ανακαλύπτουν την αγάπη ξανά καθώς αυτή η ιστορία ζωντανεύει.

Αλλά αν είστε ακριβώς όπως εμείς, έχετε ήδη συνειδητοποιήσει πόσο σύντομη είναι η πρώτη σεζόν της σειράς. Πρέπει να έρθουν κι άλλα, σωστά; Λοιπόν, είμαστε απόλυτα στο πλευρό σας και ψάξαμε για απαντήσεις σχετικά με το αν υπάρχει περισσότερο Heartstopper στο μέλλον μας.

Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Heartstopper.

https://www.instagram.com/p/Cd6DJv8A7hB/

ΤΟ HEARTSTOPPER ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΖΟΝ;

Ετοιμαστείτε, γιατί το Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι το Heartstopper θα επιστρέψει για τις σεζόν 2 ΚΑΙ 3. Και δεν θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε χωρίς ένα νέο έργο τέχνης από τη μία και μοναδική Alice Oseman για να γιορτάσουμε τα καλά νέα!

ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ;

Η πρώτη σεζόν της σειράς καλύπτει τους τόμους 1 και 2 της σειράς graphic novel, επομένως είναι ασφαλές στοίχημα ότι μια δεύτερη θα πάει κατευθείαν στον τόμο 3. Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη του τρίτου τόμου:

«Ο Τσάρλι δεν πίστευε ότι ο Νικ θα μπορούσε να τον ξανασυμπαθήσει, αλλά τώρα είναι επίσημα φίλοι. Ο Νικ έχει βρει ακόμη και το κουράγιο να πάει στη μαμά του. Αλλά το να «βγεις έξω από την ντουλάπα» δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο μία φορά, και ο Νικ και ο Τσάρλι προσπαθούν να καταλάβουν πότε να πουν στους φίλους τους ότι βγαίνουν ραντεβού. Το να μην είναι έξω με τους συμμαθητές τους γίνεται ακόμα πιο δύσκολο κατά τη διάρκεια μιας σχολικής εκδρομής στο Παρίσι. Καθώς τα συναισθήματα του Νικ και του Τσάρλι γίνονται πιο σοβαρά, θα χρειάζονται ο ένας τον άλλον περισσότερο από ποτέ».

Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο και θέλετε να βουτήξετε ακριβώς μέσα, μπορείτε πάντα να παραλάβετε τη σειρά, η οποία έχει επίσης έναν τέταρτο τόμο τώρα και έναν πέμπτο και τελευταίο τόμο αργότερα φέτος.

https://www.instagram.com/p/Cdx-hfzuo2e/

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ HEARTSTOPPER;

Ας ελπίσουμε σύντομα! Η εικασία σας είναι εξίσου καλή με τη δική μας, αλλά τώρα που έχει ανανεωθεί για δύο σεζόν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα γυρίσουν πίσω με την πλάτη, ώστε να μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε πιο γρήγορα.

Heartstopper Volume One: The million-copy bestselling series coming soon to Netflix! - Book Odyssey % % % %

Βιβλία του/τηςAlice Oseman - Book Odyssey

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson