Skip to main content

CELEBS

Ο Harry Styles υπόσχεται να μαζέψει 1 εκατομμύριο δολάρια στην Gun Safety Group Everytown

Ο Harry Styles ενώνει τη φωνή του με τη Gun Safety Group Everytown της Julianne Moore για να ευαισθητοποιήσουν για τον τερματισμό της ένοπλης βίας



Μετά τη μαζική επίθεση στο Δημοτικό Σχολείο Robb στο Uvalde του Τέξας, στις 24 Μαΐου, ο Χάρι Στάιλς συνεργάζεται με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Everytown For Gun Safety για να δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε έσοδα από την επερχόμενη περιοδεία του για να πολεμήσει για τον τερματισμό της ένοπλης βίας. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε από την ηθοποιό Julianne Moore, είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός πρόληψης της ένοπλης βίας στην Αμερική, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του. Η Live Nation, η οποία είναι η παραγωγή του "Love on Tour 2022" του Styles, θα προσφέρει στη δωρεά του τραγουδιστή "As It Was".

Στις 27 Μαΐου, ο Styles ενώθηκε με άλλες διασημότητες και δημόσια πρόσωπα στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης στους ανθρώπους του Uvalde. «Μαζί με όλους εσάς, έχω συγκλονιστεί από την πρόσφατη σειρά μαζικών πυροβολισμών στην Αμερική, με αποκορύφωμα το αργότερο στο Δημοτικό Σχολείο Robb στο Uvalde του Τέξας», έγραψε στο Instagram. «Στην περιοδεία μας στη Βόρεια Αμερική, θα συνεργαστούμε με την Everytown, η οποία εργάζεται για τον τερματισμό της ένοπλης βίας, θα κάνουμε δωρεές για να υποστηρίξουνε τις προσπάθειές τους και θα μοιραστούμε τα προτεινόμενα αντικείμενα δράσης».

https://www.instagram.com/p/CeExHVvIwK7/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1ed2848e-cda2-4c37-971e-31edc645626c

Η περιοδεία του Styles έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο Τορόντο στις 15 Αυγούστου και να διαρκέσει έως τις 15 Νοεμβρίου, όπου η τελευταία συναυλία της Βόρειας Αμερικής πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτήν τη στιγμή στο Λος Άντζελες. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο τραγουδιστής πρόσθεσε 10 επιπλέον ραντεβού στην περιοδεία και από τότε και οι 42 συναυλίες έχουν εξαντληθεί. Η sold out περιοδεία θα επιτρέψει στον Styles όχι μόνο να πετύχει τον χρηματικό του στόχο, αλλά και να μοιραστεί τους στόχους της Everytown με το μεγάλο κοινό του.

Από την Τρίτη, διασημότητες και δημόσια πρόσωπα, όπως ο πρώην Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, η Αμάντα Γκόρμαν, ο Μάθιου ΜακΚόναχι και η Τέιλορ Σουίφτ έχουν μιλήσει για την ανάγκη μεταρρύθμισης των όπλων προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές παράλογες τραγωδίες. Αν αναζητάτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εμπλακείτε στον αγώνα για να σταματήσει η ένοπλη βία, η Everytown και η Newtown Action Alliance προσφέρουν πόρους. 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του