CELEBS
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Με τον Κώστα Πηλαδάκη στο Παρίσι
Η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε πώς περνάει στο εξωτερικό
Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, από τη στιγμή που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, πραγματοποίησε η πρώην παίκτρια του Survivor, μαζί με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, επισκέπτοντας στο Παρίσι.
Το μοντέλο είχε την ευκαιρία να απολαύσει από πολύ κοντά το Champions League Final, ενώ ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο instagram από τις κερκίδες, πριν και μετά την λήξη του αγώνα.
«Πόσο ωραία πέρασα και πόσο πολύ μου είχε λείψει να βλέπω live αγώνα ποδοσφαίρου και ποσο μαλλον έναν τέτοιο αγώνα. Courtois MVP ξεκάθαρα… 100Κ μέσα στο γήπεδο… Ενεργεια μαγική», έγραψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.
Σειρά είχε η επίσκεψη στην Disneyland. Η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου μοιράστηκε πολλές στιγμές από το ταξίδι τους, μην κρύβοντας το πόσο όμορφα περνούν και πόσο χαίρονται που είναι ξανά μαζί, έπειτα από τόσους μήνες.

Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού επιβίωσης, από το οποίο αποχώρησε οικειωθελώς για λόγους υγείας, φαίνεται ότι διανύει την πιο όμορφη περίοδο στην αγκαλιά του γνωστού επιχειρηματία.

Μετά από τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο, το γνωστό μοντέλο ασχολείται ξανά λεπτομερώς με γυναικεία θέματα που έχουν να κάνουν με το στυλ και την ομορφιά.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και σε αυτό της το ταξίδι, κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις της στο Παρίσι ανεβάζοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες.



Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













