Skip to main content

CELEBS

Alain Delon: «Η ζωή έχει γίνει αφόρητη, δε με ελκύει πλέον»

Σοκάρουν όσα δηλώνει ο αιώνιος γόης του γαλλικού κινηματογράφου



Το τελευταίο ιερό τέρας του γαλλικού κινηματογράφου δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Ο Alain Delon υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό το 2019. Η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται έκτοτε στο επίκεντρο όλων των εικασιών.

Στις αρχές Απριλίου, ο γιος του Alain-Fabien Delon προώθησε ακόμη και μια ατάκα στα κοινωνικά δίκτυα ενάντια στις φήμες που έλεγαν ότι ο πατέρας του είχε ήδη σχεδιάσει τον θάνατό του με ευθανασία. Ο Anthony Delon, ο μεγαλύτερος γιος του 86χρονου ηθοποιού, έχει υποσχεθεί να βοηθήσει τον πατέρα του να πεθάνει «όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή». Αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα.

Στο Le Journal du dimanche την Κυριακή, 29 Μαΐου, ο Alain Delon εκμυστηρεύεται τον «φόβο του για τα βάσανα» κι εξακολουθεί να λέει ότι είναι υπέρ της ευθανασίας.

«Σωματικά, νιώθω αρκετά καλά, ακόμα κι αν είμαι κουρασμένος και περπατάω με μπαστούνι», λέει ο Alain Delon, ο οποίος εξακολουθεί να σκέφτεται τον θάνατο. "Δεν πρόκειται να κάνουμε ταινίες: ξέρουμε πού πάμε, πώς τελειώνει". Το σκέφτεται όλο και περισσότερο πρόσφατα, μετά τον θάνατο του φίλου του Ζαν-Πολ Μπελμοντό (ήταν επίσης παρών στην κηδεία) κι αφού έχασε όλες τις γυναίκες στη ζωή του, συμπεριλαμβανομένης της Ρόμι Σνάιντερ η οποία πέθανε 40 χρόνια πριν.

Alain Delon: «Βρίσκω ότι η ζωή έχει γίνει αφόρητη»

Σήμερα, ο Alain Delon «απολαμβάνει τη φύση, την ηρεμία, την ανάπαυση» στο σπίτι στο Douchy. Συνεχίζει να ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν στον κόσμο και είναι τρομοκρατημένος από όλο το δράμα. «Βρίσκω ότι η ζωή έχει γίνει αφόρητη, δε με ελκύει πλέον πολύ».

Ωστόσο, δεν σκοπεύει να υποβληθεί σε ευθανασία αμέσως. Δεν έχει σχεδιάσει τίποτα για την κηδεία του, αλλά μπορεί να σκέφτεται να δημιουργήσει την τελευταία του ανάπαυση με τη μητέρα του, στο Bourg-la-Reine. Αυτό που θέλει πάνω από όλα είναι να πεθάνει ειρηνικά. «Θέλω ιδιαίτερα να έχω ειρήνη. Δε φοβάμαι να πεθάνω. Είναι φυσιολογικό, πάμε όλοι εκεί. Αλλά φοβάμαι να υποφέρω. Δεν θέλω να καταλήξω σε κρεβάτι στο νοσοκομείο».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Ανάσταση στο Μάλμε μαζί με την ελληνική αποστολή

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους followers της

CELEBS

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι - χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου

Το νησί των Ανέμων επέλεξε το ζευγάρι για τις πασχαλινές του διακοπές

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει