Skip to main content

CELEBS

Ποια μεγάλα ονόματα εντάσσονται στο καστ του Dune: Part II

Dune 2: Μάθε όλους τους σταρ που θα πρωταγωνιστούν



Το ριμέικ του «Dune» του Ντενί Βιλνέβ το 2021 κέρδισε ευρεία αποδοχή τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό για τη φωτογραφία του, τη μουσική του και το ισχυρό καστ ηθοποιών. Η ταινία, βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Frank Herbert, επικεντρώνεται γύρω από τον Paul Atreides και τα μέλη του οίκου Atreides καθώς πολεμούν δίπλα σε αντίπαλους οίκους για την ιδιοκτησία ενός ερήμου πλανήτη που έχει έναν πολύτιμο πόρο: Spice, ή Melange, ένα φάρμακο που είναι η πιο ισχυρή επιρροή στο σύμπαν του Dune.

Παρά την κυκλοφορία του εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, το «Dune» είχε καλή απόδοση στο box office και στην υπηρεσία ροής HBO Max, συγκεντρώνοντας 400 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το Forbes. Με το δεύτερο μέρος της σειράς ταινιών στα σκαριά και να κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2023, εδώ είναι όλα τα πρόσωπα που μπορείτε να περιμένετε να δείτε στο "Dune: Part II".

 https://www.instagram.com/p/Cd7pZ7hgazq/

Timothée Chalamet ως Paul Atreides

Ο Timothée Chalamet επιστρέφει στο "Dune" ως Paul Atreides, ο πρωταγωνιστής. Ο Chalamet είναι γνωστός για τους ρόλους του σε πολλές ταινίες που έχουν αναγνωριστεί από τους κριτικούς, που κυμαίνονται από το "Lady Bird" και το "Little Women" έως το "Call Me by Your Name", για το οποίο ήταν υποψήφιος για Όσκαρ το 2018. Η ταινία του "Wonka", βασισμένη σχετικά με το αγαπημένο παιδικό βιβλίο «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας», πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023.

Zendaya ως Chani

Απέναντι από τον χαρακτήρα του Chalamet Paul βρίσκεται η Chani, την οποία υποδύεται η απίστευτη Zendaya. Η ηθοποιός έχει διανύσει πολύ δρόμο από τις μέρες της στο Disney Channel και πλέον αναγνωρίζεται για τη δουλειά της στη δημοφιλή σειρά του HBO "Euphoria" ως Rue Bennett εκτός από τους πολλούς κινηματογραφικούς της ρόλους. Πιο πρόσφατα, η Zendaya εμφανίστηκε στο "Spider-Man: No Way Home" ως MJ και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία του Luca Guadagnino "Challengers".

 https://www.instagram.com/p/Cd5qd20uFS9/

Η Rebecca Ferguson ως Lady Jessica

Η αγαπημένη ηθοποιός Rebecca Ferguson πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Chalamet στο "Dune: Part II" ως Lady Jessica, μητέρα του Paul. Η Ferguson έχει μια εκτενή καριέρα ηθοποιού, με τίτλους που καλύπτουν πολλές ταινίες Mission Impossible, καθώς και "The Greatest Showman" και "Doctor Sleep". Πρόσφατα ολοκλήρωσε την παραγωγή για μια νέα ταινία Mission Impossible και αυτή τη στιγμή γυρίζει μια άλλη.

 https://www.instagram.com/p/CeF5LpppF8r/

Ο Javier Bardem ως Stilgar

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ θα επαναλάβει τον ρόλο του ως αρχηγού της φυλής Φρέμαν Στίλγκαρ στο «Dune: Part II». Ο Μπαρδέμ είναι περισσότερο γνωστός για την τεράστια γκάμα ερμηνειών του όλα αυτά τα χρόνια, εμφανιζόμενος στα "No Country For Old Men" και "Vicky Cristina Barcelona". Πιο πρόσφατα, εμφανίστηκε στο «Being the Ricardos» στο πλευρό της Nicole Kidman, που είναι μια σειρά Amazon Prime που βασίζεται στη σχέση της Lucille Ball και της Desi Arnaz.

 https://www.instagram.com/p/Cd0k0ccMWsF/

Josh Brolin ως Gurney Halleck

Ο Josh Brolin επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως κύριος των όπλων και μέντορας Gurney Halleck στην επερχόμενη ταινία. Ο ηθοποιός είχε το μεγάλο του διάλειμμα όταν εμφανίστηκε στο "The Goonies" το 1985 και έκτοτε έχει χαράξει μια καριέρα ηθοποιού που του χάρισε ευρεία αναγνώριση και πολλές υποψηφιότητες για βραβεία. Από τη σειρά ταινιών Avengers μέχρι δράματα όπως το "Milk" και το "American Gangster", ο Brolin έχει μια στοιβαγμένη περίληψη.

 https://www.instagram.com/p/Ca5BO4Cu64M/

Η Florence Pugh ως Princess Irulan

Στο «Dune: Part II», η Florence Pugh θα πρωταγωνιστήσει ως πριγκίπισσα Irulan. Αν και η καριέρα της είναι σχετικά σύντομη, η Pugh έχει εμφανιστεί σε πολλές αξιόλογες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των "Midsommar" και "Little Women". Εκτός από τη δεύτερη δόση της σειράς ταινιών Dune, η πιο πρόσφατη δουλειά της ηθοποιού είναι στο επερχόμενο "Don't Worry Darling", σε σκηνοθεσία Olivia Wilde και συμπρωταγωνιστή τον Harry Styles.

Austin Butler ως Feyd-Rautha

Κάθε ιστορία χρειάζεται έναν κακό, ή τουλάχιστον έναν νέο. Ο Austin Butler πρωταγωνιστεί ως Feyd-Rautha στο επερχόμενο σίκουελ του «Dune», αντίπαλος του Οίκου των Ατρειδών στον οποίο ανήκει ο Paul (Chalamet). Ο Butler ξεκίνησε στον κόσμο της υποκριτικής στις αρχές της δεκαετίας του 2000, εμφανιζόμενος σε πολλά αγαπημένα σόου από τους θαυμαστές όπως το "Zoey 101" και το "Ned's Declassified School Survival Guide". Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός έχει αναλάβει πιο σοβαρούς ρόλους, μεταξύ των οποίων και το «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο. Είναι ο πρωταγωνιστής στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του Baz Luhrmann "Elvis", η οποία επικεντρώνεται στη ζωή του αείμνηστου Βασιλιά του Rock and Roll.

 https://www.instagram.com/p/CdguVGou3AF/

Stellan Skarsgard ως Vladimir Harkonnen

Ο Stellan Skargård επαναφέρει βάθος και ένταση στον χαρακτήρα του, Vladimir Harkonnen, στο σίκουελ του «Dune». Ο χαρακτήρας είναι ο αρχηγός του House Harkonnen, που είναι ο απόλυτος εχθρός του House Atreides. Με μια καριέρα υποκριτικής που φτάνει πίσω στη δεκαετία του 1970, ο Skargård έχει καθιερωθεί ως ένας από τους μεγάλους του κλάδου. Μεταξύ των πολλών υποκριτικών του ενεργειών, είναι γνωστός για τους ρόλους του στα "The Hunt For Red October" και "Good Will Hunting".

Christopher Walken ως αυτοκράτορας Shaddam IV

Ο βετεράνος ηθοποιός Christopher Walken θα υποδυθεί τον αυτοκράτορα Shaddam IV, ελεγκτή του σύμπαντος και κυβερνήτη του House Atreides και του House Harkonnen. Η καριέρα του Walken στη βιομηχανία του κινηματογράφου εκτείνεται δεκαετίες και αναγνωρίζεται γενικά ως ένας από τους μεγάλους του 20ου αιώνα. Οι αξιοσημείωτες εμφανίσεις του περιλαμβάνουν το «The Deer Hunter» μαζί με τον Robert DeNiro, το «Pulp Fiction» και ακόμη και τη μιούζικαλ ταινία του 2007 «Hairspray».

Προτεινόμενα