Skip to main content

CELEBS

Οι Έλληνες celebrities στο πλευρό της Γιούλικας Σκαφιδά

Κύμα συμπαράστασης μετά την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού



Μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, η Γιούλικα Σκαφιδά σόκαρε την κοινή γνωμη αναφέροντας ότι πέρασε μια δύσκολη νύχτα στο αυτόφωρο, καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού επειδή πήγε να υπερασπιστεί κοντινό της πρόσωπο.

«Έπεσα θύμα ξυλοδαρμού επειδή προσπάθησα να υπερασπιστώ κοντινό μου άνθρωπο που δέχεται καιρό τώρα κακοποιητική συμπεριφορά. Το παρακάτω κείμενο δεν είναι μία προσωπική εξομολόγηση γι’ αυτήν την άσχημη εμπειρία. Γι’ αυτά έχω μιλήσει στους δικούς μου ανθρώπους: Κλειστοφοβία που ανακάλυψα πως έχω ή που απέκτησα, τη σοκαριστική στιγμή που σου ζητάν να λύσεις και να παραδώσεις τα κορδόνια σου από φόβο μήπως κάνεις κακό στον εαυτό σου, τη μυρωδιά και τα σκοτάδια ενός παγωμένου δωματίου που θα κουβαλάω μέσα μου για καιρό ακόμα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε κύμα συμπαράστασης μέσα στα social media με εκατοντάδες μηνύματα. Αρκετοί celebrities αλλά και συνάδελφοι της ηθοποιού έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της.

«Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Αν χρειαστείτε κάτι, είμαι εδώ», έγραψε η Ζέτα Δούκα.

«Ευχαριστώ που με κοινοποιήσες σε αυτό το ποστ , έχω ζήσει αυτή την υποκρισία μέσα στο παιδικό μου δωμάτιο δεν χρειάζεται να πω καμία ιστορία γιατί την έχω ζήσει στο πετσί μου μαζί με άλλες 2 γυναίκες, το μόνο που έχω να πω εδώ ειναι πως ουσιαστική είναι μερικές φορές η δύναμη της φωνής και της κραυγής, υπάρχουν στιγμές που πρέπει σε πάρεις φορά και να πέσεις πάνω στο μαχαίρι και το μαχαίρι τότε μικραίνει γίνεται ανύπαρκτο όταν δει τη δύναμη σου . Καμία γυναίκα να μην κρύβει πίσω από κανένα χαμόγελο και καμία υπομονή την κακοποίηση της», σχολίασε η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη.

Η Μαριάννα Τουμασάτου από την άλλη έγραψε: «Νομίζω πως σιγά σιγά έρχεται η ώρα που πρέπει να αφήσουμε ευχές και ελπίδες στην άκρη, όπως αφήνουμε τα σανδάλια πριν μπούμε στη θάλασσα, να ενώσουμε χέρια ψυχές και στόχους και ότι μας ανοίκει να το πάρουμε μόνες μας! Ο αριθμός μεγαλώνει και δεν αφορά κανέναν εκτός από μας που στις μετρήσεις βγαίνουμε λειψές! Η αρετή η τόλμη και η ελευθερία είναι γυναίκες».

Το insta story της Ντορέττας Παπαδημητρίου
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το άλμπουμ των πασχαλινών διακοπών της στη Μύκονο

Η έκπληξη που δέχτηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

Προτεινόμενα

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

SELF-LOVE

7 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή

Συνέχισε να διαβάζεις αν νιώθεις να απολαμβάνεις πολύ λίγα και αναρωτιέσαι γιατί η ζωή δεν είναι πιο διασκεδαστική;

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το άλμπουμ των πασχαλινών διακοπών της στη Μύκονο

Η έκπληξη που δέχτηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο