CELEBS
Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης: Βάφτισαν την κόρη τους Ada - Νονά η Σίσσυ Χρηστίδου
Ντυμένες στα λευκά μαμά και νονά
Ιδιαίτερη ήταν η 13η Ιουνίου για τη Χριστίνα Κοντοβά και τον Τζώνη Καλημέρη, καθώς βάφτισαν την κόρη τους, Αda, στο Νυμφαίο της Φλώρινας.
Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Ada Abigail (Έιντα- Άμπιγκεϊλ) και νονά της ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία είναι αδερφική φίλη της σχεδιάστριας.
Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η βάφτιση της Ada ήταν να πραγματοποιηθεί την προηγούμενη Δευτέρα, αλλά αναβλήθηκε αφού η Σίσσυ Χρηστίδου διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Παρόλα αυτά, είχε τότε διοργανωθεί ένα πάρτι για την Ada και τους καλεσμένους που είχαν ταξιδέψει ως εκεί.
Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά
Η Χριστίνα Κοντοβά ανήρτησε μια φωτογραφία της κολυμπήθρας και ευχήθηκε στην νονά Σίσσυ Χρηστίδου «Πάντα άξια».

Από την πλευρά της, η Σίσση Χρηστίδου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες που ποζάρει με την Χριστίνα Κοντοβά και την Ada.


«Ada Abigail. Πάντα δίπλα σου στο δρόμο για το φως…@ckontova σ´αγαπώ. #AdaAbigail #BaptismDay #Finally», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σίσσυ Χρηστίδου.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













