Skip to main content

CELEBS

Η Amber Heard μιλά για πρώτη φορά μετά την δικαστική απόφαση υπέρ του Johnny Depp

Όλα όσα είπε η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Johnny Depp μετά τη λήξη της δικαστικής διαμάχης τους



Η δημοφιλής ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Johnny Depp, Amber Heard, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη λήξη της δικαστικής διαμάχης της με τον ηθοποιό, η οποία έληξε σε βάρος της. Συγκεκριμένα μίλησε στη δημοσιογράφο Savannah Guthrie και το δίκτυο NBC News.

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά το τέλος της δίκης, η Amber Heard εναντιώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας τη δυσσαρέσκειά της απέναντι στα σχόλια που γράφονταν σε βάρος της. Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα ή πώς κρίνει ό,τι συνέβη στην ιδιωτική ζωή του σπιτιού μου, στον γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν θεωρώ ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά. Αλλά ακόμα και αν κάποιος είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και τα βιτριολικά λόγια, ακόμα κι αν νομίζετε ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσατε να με κοιτάξετε στα μάτια και να μου πείτε ότι στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση. Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι πιστεύετε πως αυτό ήταν δίκαιο».

Στη συνέχεια η Amber Heard μίλησε ανοιχτά για τη στάση των ενόρκων στη δίκη, την οποία θεώρησε μεροληπτική σε βάρος της. Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το αντιλαμβάνομαι. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός».

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο ηθοποιών έληξε την 1η Ιουνίου, με τον Johnny Depp να δικαιώνεται, και την Amber Heard να καλείται να τον αποζημιώσει με 10 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε εδώ τη συνέντευξή της:

https://youtu.be/V4Ub2D65Bww

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Η Hilary Duff φέρνει στον κόσμο το τέταρτο μωρό της – δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Ο λόγος που δεν πήγε καλά στην Eurovision το 2021

Όσα δήλωσε η ερμηνεύτρια του πολυσυζητημένο El Diabo

CELEBS

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez, Gigi Hadid και Kim Kardashian, τράβηξαν πάνω τους τα φλας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός